SkyddGolfen Detektor Open 2010

Golfspelare
Välj tävlingsår:
Skydd Detektor
SkyddGolfen Detektor Open 2010

På tisdagen den 24 augusti arrangeras SkyddGolfen Detektor Open 2010 på Vidbynäs GC av Detektor och Skyddmässan.
För att underlätta och samtidigt inspirera till golfrundor under den kommande semestern, presenterar vi uppdaterad information i form av schema, tävlingsform, särspel, prisbord, håltävlingar och lite annat som kan vara bra att veta inför den stundande golftävlingen.


Vidbynäs GC har, enligt tidningen Svensk Golf, Sveriges bästa greenområden på två mycket utmanande och bra banor. Vill man förlänga golfsäsongen med en lyxweekend till anrika Brockett Hall (t ex genom att vinna förstapriset) gör man alltså klokt i att ta några besök på både drivingrange och puttinggreen under semestern.

Vy över Vidbynäs

Förstapriset är i år således en VIP-resa för två personer till anrika och lyxiga Brockett Hall i England som bjuder vinnaren på en golf- och reseupplevelse utöver det vanliga! Resan börjar på en torsdag då en bil kommer och hämtar vinnaren och dennes medresenär för vidare färd mot Arlanda flygplats. Väl på Arlanda väntar VIP-service och senare en flight till Heathrow där resenärerna transporteras vidare till Brockett Hall (som ligger ca 4 mil från centrala London). Väl framme väntar afternoon tea och en aktivitet arrangerad av Brockett Hall. Efter några avkopplande och lyxiga dygn som involverar bland annat golf ( Brockett Hall Golf Club), middagar och en utflykt till London återvänder resenärerna till Arlanda på söndag kväll där de transporteras tillbaka hem.

Tävlingen är nu fullbokad men man kan fortfarande anmäla sig till reservlistan. De som anmäler sig som reserver kommer att få besked den 10 augusti om de fått plats i tävlingen, om de kommer med skickas en faktura i samband med detta.

Även de som inte är med och spelar under dagen är välkomna ut till Vidbynäs GC som åskådare!

Schema
08:00 – Samling klubbhuset (senast)
09:00 – Genomgång av tävling vid klubbhusets terrass
09:30 – Tävlingen startar med kanonstart på samtliga hål
17:00 – Tävlingen beräknas vara klar
18:00 – Särspel
19:00 – Middag
19:30 – Prisutdelning

Tävlingsform
Huvudtävlingen i SkyddGolfen Detektor Open 2010 är slaggolf. I år gäller att alla med HCP över 28 spelar enligt HCP 28 på slopen. Mer information om tävlingsförfarande kommer att presenteras på plats. Tävlingen använder sig av kanonstart, dvs att alla bollar slår ut samtidigt på samtliga hål. Vid sidan av ordinarie tävlingar kommer hålsponsorerna att bjuda på roliga minitävlingar med tillhörande priser, många kommer dessutom att bjuda på förtäring och dryck.

SkyddGolfen Detektor Open

Särspel
Bästa bruttospelare från båda banor möter varandra i ett avslutande särspel för att särskilja vem som vunnit titeln "Bästa Golfare". I första hand avgörs detta särspel (1) av lägst antal slag, därefter av lägst bruttoscore, och sist av den med lägst HCP. Därefter tar särspelet (2) för dagens huvudtävling vid - slaggolfen. I detta särspel kommer de fyra bästa spelarna från slaggolfen (ettan och tvåan från respektive bana) att mötas i ett avslutande särspel. I första hand avgörs detta särspel av den som får i bollen på lägst antal slag, därefter används antalet nettoslag som särskiljare, och sist används lägst HCP. De båda särspelen kommer att spelas i nära anslutning till klubbhuset på ett för särspelet specialdesignat hål.

Förutom de priser som utdelas i samband med särspelet kommer ett antal priser att utgå till de spelare som kommer efter ettan och tvåan på respektive bana i slaggolfen, enligt principen vartannat pris till varannan banas bästa spelare.


Om ni har frågor om tävlingen eller sponsring så kontakta Deniz Baykal på 073-987 53 33,
e-post: deniz.baykal@armedia.se.


Mer information om Vidbynäs Golf Club »