100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2006-11-08
Idag öppnar Sectech - i Köpenhamn!
Idag öppnas portarna till Sectech - årets enda säkerhetsutställning i Danmark - som pågår i två dagar.
Platsen för evenemanget är Scandic Copenhagen Hotel i den danska huvudstaden.

Detektor International Award-utdelningen sker i samband med säkerhetsbanketten som avslutar den första Sectech-dagen.

Förutom en utställning där ett trettiotal utställare visar den senaste säkerhetstekniken arrangeras ett seminarieprogram med fokus på IP-baserad säkerhetsteknik.
   - Otroligt sug efter seminarierna, konstaterar Deniz Baykal, försäljningsansvarig på Ar Media International och projektledare för Sectech.
   Närmare 250 seminariedeltagare har förhandsanmält sig.
 
Sectech är en utställning med seminarer, som i sitt kompakta format ger besökarna en inblick i produktutbudet inom det säkerhetstekniska området. 
   I fokus står  kameraövervakning, passerkontroll, larmsystem og integrerade säkerhetslösningarr. Det är tredje gången som Sectech äger rum i Danmark, och såväl utställningen som seminarierna blir större än någonsin. 
     De ca 250 förhandsanmälningarna till de tekniska mini-seminarierna, en mångdubbel ökning sedan förra gången det begav sig 2002, är en indikator på de ökande intresset för säkerhet i Danmark.
     I kväll arrangeras en säkerhetsbankett på Planetariet, intill Scandic Copehagen Hotel. där höjdpunkten är prisceremonien för Detektor International Awards. Här presenteras vinnarna inom produktkategorierna kameraövervakning, passerkontroll ,  och larm.  Prisvinnarna består av företag som har utvecklat och lanserat de mest innovativa eller kundorienterade produkterna den senaste 12-månaders perioden, enligt Detektor International Award-juryn.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT