100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2023-08-28
24-25 oktober: Säkerhetsmässan Sectech – nu större än någonsin!

Med 110 företag som visar de allra senaste lösningarna som säkerhetsmarknadens teknologi kan erbjuda blir årets Sectech-utställning på Stockholmsmässan den 24 – 25 oktober större än någonsin.

– Utställningsytan var fullbokad redan i juni, men trycket från företag som ville ställa ut var så stort att vi beslutade att bygga ut med åtta montrar i augusti. Det är nu bokade, berättar Deniz Baykal, AR Media Internationals projektchef för Sectech.


110 utställare möter cirka 2500 besökare den 24-25 oktober på Stockholmsmässan.

Sectech är ett kompakt event med teknikfokus som arrangeras av av AR Media International och Stockholmsmässan sedan 2001. Det kompakta eventet har fullt fokus på tekniska lösningar för fysisk säkerhet. Utställare och besökare möts på en relativ liten yta.

Nischat teknikevent

Kvalitet på såväl programinnehåll som utställning och besökare utifrån ett teknikperspektiv är prioriterat på Sectech, enligt Deniz Baykal.

– Vi har inte som ambition att det ska vara så många utställare som möjligt utan vill fortsätta hålla Sectech nischat och kompakt. Men självklart är vi glada att det är en så stark efterfrågan att ställa ut, säger hon.

Utställning och program ska harmoniera

Rätt utställare och besökare samt rätt teknik, är sålunda mottot.

– Som den dynamiska affärsdrivande mötesplatsen för professionella köpare och leverantörer av lösningar för fysisk säkerhet som Sectech alltid varit är balansen mellan antalet utställare och besökare så viktigt, säger Lennart Alexandrie, vd för AR Media International, som ansvarar för programmet på seminariescenen som också är en betydande pusselbit.

– Seminarierna är viktiga då de ska harmoniera med det som utställarna representerar och som besökarna kommer för att ta del av. De ska ge mervärden i form av uppdaterad information om teknikens möjligheter, branschens utmaningar samt om aktuella trender, kommenterar Lennart Alexandrie avslutningsvis.

Seminarieprogrammet beräknas presenteras under nästa vecka.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT