100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2023-06-12
Skyddgolfen Detektor Open mot ännu ett världsrekord den 29 augusti

Tisdagen den 29 augusti arrangeras Skyddgolfen Detektor Open 2023 för 17:e året på Golf South Sthlm, Vidbynäs GC. Arrangörer är facktidningen Detektor och Skyddmässan.

– Allting talar för att rekordet från ifjol, när 271 spelare stod på tee vid kanonstarten, kommer att slås, säger Deniz Baykal på AR media International, som är projektledare för Skyddgolfen Detektor.


Båda banorna på Vidbynäs GC – South och North – kommer att fyllas av säkerhetsbranschens golfare den 29 augusti. Med fler än 300 anmälda spelare pekar mycket på att årets upplaga av Skyddgolfen Deteektor Open blir större än någonsin.

Deniz Baykal framhåller två förklaringar till varför hon tror att årets Skyddgolfen Detektor Open – som redan är världens största golftävling för säkerhetsproffs – kommer att överträffa 2022 års rekordevent.

–Vi har höjt taket bortom max 288 spelare som vi hade förut. Därför ta emot fler anmälningar och vi har redan över 300 spelare anmälda. Får vi bara fint väder som vi brukar ha, då kommer rekordet på 271 startande spelare slås, säger hon.

Båda banorna på Vidbynäs GC – South och North – kommer att fyllas av säkerhetsbranschens golfare den 29 augusti. Med fler än 300 anmälda spelare pekar mycket på att årets upplaga av Skyddgolfen Deteektor Open blir större än någonsin.

Flera tävlingar

Skyddgolfen Detektor Open utgörs egentligen av två tävlingar. Till ”säkerhetsbranschens "Bästa golfare” utses den spelare som efter 18-hålsrundan, vinner särspelet mellan de fyra finalisterna (1:an och 2:an på North respektive South) med bästa bruttoresultaten. Sedan är det huvudtävlingen, där slaggolfresultatet på de två banorna korar de två bästa på respektive bana som därmed blir finalister och gör upp i ett särspel på ett korthål om förstapriset – en exklusiv golfvecka för två personer på Mazagan Golf Club i Marocko. Dessutom tävlas det på varenda sponsrat hål.

Golf i Marocko till vinnaren

Förutom ett digert prisbord för framstående placeringar i tävlingen, både individuellt och lag (15 priser, inklusive bästa dam och bästa lag), kommer tävlingen var fullmatad med håltävlingar då alla 34 av hålen av de 36 hålen redan är sponsrade.

– Jag hoppas och tror att alla 36 hålen bli sponsrade. Då det är många som spelar så det blir lite längre väntetid vid tee och därför är sponsorernas närvaro väldigt uppskattade av spelarna på Skyddgolfen Detektor Open. Väntetiden möjliggör nätverkande och det är förstås huvudanledningen till att sponsorerna återkommer till eventet år efter år, säger Deniz Baykal.

Två dagars nätverkande

Deniz Baykal framhåller mer än en gång eventetets sociala betydelse.

– Till syvende och sist är Skyddgolfen Detektor Open ett event för möten mellan människor i en vacker miljö, den perfekta kick-offen för säkerhetsbranschen inför hösten, menar hon.

Deniz påtalar också att även om tävlingen bara pågår under en enda dag så är Skyddgolfen egentligen ett tvådagarsevent.

– Dagen innan tävlingen kommer ju säkerhetsfolk från hela Sverige och även från andra länder till klubben för att checka in sig på Vidbynäs Slott-anläggningen, vars 127 bäddar redan är bokade för detta event. De kommer för att spela in sig men också för att möta och umgås med branschkollegor. Så redan den 28 augusti kommer klubbhusets nyrenoverade restaurant vara fylld av säkerhetsproffs. Det blir minst lika trevligt som tävlingsdagen den 29 augusti, kommenterar Deniz Baykal avslutningsvis.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT