100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2018-10-03
Hur övervakningsteknik ger värdet till logistik
Hoofddorp, The Netherlands

Vi lever i en modern ålder, är upptagna som aldrig tidigare, och att behöva vänta på någon eller något ses oftast som en irritation. Om vi köper våra varor online, vill vi betala extra för snabbare leverans. PwC har nyligen genomfört en undersökning som visar att denna säsong är upp till 88% av oss som gärna betalar mer för en snabbare leverans.


Utvecklingen av intelligenta logistiksystem har också bidragit till framväxten av ett brett utbud av tjänster upphandling ger oss möjlighet att spåra de varor vi köpte, och därmed uppnå en form av kontroll. Ur konsumentens synvinkel är denna typ av spårning idag mer standard än undantaget som bekräftar regeln. Den medvetna konsumenten och konsumentens ökande krav är att skapa en utmanande och ständigt föränderlig miljö, såsom budfirmor möter verksamma i hjälp för att övervinna några av dessa matning kan ibland komma från oväntade källor -. I detta fall Hikvision, världens ledande leverantör av videoövervakningsprodukter och lösningar, en lösning.

Att hålla ett öga på försörjningskedjan, människorna och varorna som ingår och arbetar i den är en kärnfunktion i övervakningen. Att säkerställa flödet av varor från produktionsplatsen till konsumtionspunkten - över land, sjö och luft är en av de största utmaningarna för säkerhetslag. Men Hikvision håller på med sina DarkFighter PTZ-kameror och vandal-resistenta bulletkameror. Kamerorna ger utmärkt bildkvalitet - även i mörkret, och de erbjuder intelligenta detektering och automatisk spårningskapacitet.

Hamnområden och lager kan med fördel övervakas av Hikvisions PanoVu, fisheye och svagt ljus kameror, så för att kunna se alla hörn och mörka områden med lätthet och skarpa detaljer. Dessutom kan automatiska nummerplåtsigenkänning (ANPR) -kameror användas som accesspunkter för att säkerställa att endast behöriga personer kommer in i hamn- och parkeringsområden. Lastbilar med övervakning kan också göra en enklare dockning eftersom kamerorna kan eliminera blinda fläckar och minska misstag och skadade varor.

Alla dessa funktioner är sammankopplade med ett omfattande kontrollcenter som gör det möjligt för säkerhetschefer att styra alla övervakningsenheter från en plats. Ytterligare funktioner som flexibel lagring, återställning och säkerhetskopiering ger lugn och ro. Sökfunktioner och larmverifiering hjälper till att maximera utbytet av data som flyter in i kontrollcentret. Men det slutar inte här. Tekniken erbjuder mycket mer. Med GPS-spårningssystem kan platsen för lastbilar bestämmas - även när de är i rörelse. Nyckeldata, inklusive GPS och larminformation upp direkt och omedelbart till den centrala VMS-plattformen (t.ex. Hikvisions senaste VMS HikCentral). Kommunikationen mellan plattformen och enheterna är huvudsakligen baserad på trådlösa 3G / 4G-nätverk, så data kan överföras vart fordonet befinner sig. Samtidigt justerar en intelligent algoritm bithastigheten enligt nätverksförhållandena.

I lagerhantering utvecklas även den tekniken. Till exempel används robotar för att sortera paket. Hikvision utvecklade världens första robotsorteringsapplikation som kan hantera implementering och distribution av 20 000 order per timme. Hikvision robotar arbetar på upp till 3 meter per sekund och ha 99% noggrannhet tack vare det intelligenta kodläsningssystemet. Med en flexibel och modulär systemdesign är det enkelt att använda, underhålla och det är lätt att implementera ytterligare moduler när man utökar en plats. Flexibilitet och högt utnyttjande av anläggningar och utrustning innebär att arbetskostnaderna sänks med 50% -80%.

År 2018 vann Hikvisions sorteringsrobotar ett Red Dot Design Award, där de motsatte system från 59 andra länder. Robotarna erkändes bland annat för deras mångsidiga och exakta design, bäst beskrivna med följande: "Enkel hantering av komplexitet".

Kameror spelar en roll här också. En rad Hikvision-produkter är speciellt utformade för att underlätta automatiserade processer i fabriker och lager. En av kamerans funktioner är möjligheten att läsa streckkoder och annan kodning (inklusive tvådimensionella koder) för att identifiera komponenter och paket. Hikvision kodläsningskamera kan läsa både statiska och rörliga koder med en avkodning på 100 ms. Dessutom kan det spara bilder av hela paket för att spåra och spåra ansökan. När all denna teknik fungerar tillsammans blir det mycket lättare för företagen att effektivisera sina processer och ge en överblick över var allt är i sina system.

En försörjningskedja är bara början. Logistikoperatörer som tittar på hela kedjan och använder teknik som robotar, GPS och streckkodsläsare kan få kontroll och översikt över sina processer och leveranser. Dessutom innebär det att kunderna kan få information om sin exakta ankomsttid, vilket hjälper dem att hantera den mest värdefulla resursen i modern tid - sin egen tid.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT