100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2011-03-03
Bjørn-Erik Jørgensen - landschef för AR Media i Danmark
AR Media International har nu etablerats i Danmark och Bjørn-Erik Jørgensen har anställts som landschef. Han kommer leda AR Medias danska verksamhet från det nyetablerade kontoret i Greve, söder om Köpenhamn.


Bjørn-Erik Jørgensen avslutade nyligen sin tjänst som nordisk inköps- och marketingdirektör för ADI-Alarmsystem. Efter 19 år i företaget antar han nu en ny utmaning, nämligen att ansvara för AR Medias verksamhet i Danmark. Hans officiella titel är General Manager för AR Media Danmark.

– När vi fick veta att Bjørn-Erik hade avslutat sin anställning hos ADI-Alarmsystem var vi snabba att kontakta honom. Han är som klippt och skuren för den här rollen och hans erfarenhet och kontakter i branschen är förstås mycket värdefulla för oss. Hans passionerade förhållningsätt till arbete passar väldigt väl in i AR Medias företagskultur, säger Lennart Alexandrie, vd för AR Media International.

Bjørn-Erik Jørgensen är lika entusiastisk.

– Som General Manager för AR Media i Danmark ser jag fram emot att samarbeta med säkerhetsbranschens alla led, från producenter, distributörer och installatörer till konsulter och slutanvändare, säger han.

– Jag är övertygad om att AR Media kan skapa mervärde för alla parter i denna kedja av aktörer – som tillsammans utgör marknaden för säkerhet i Skandinavien, fortsätter Bjørn-Erik Jørgensen.

Bjørn-Erik Jørgensen framhåller AR Medias produktmix som en av de största styrkorna. Tryckta medier som Detektor Scandinavia och tidningen SecurityUser, och elektroniska medier som SecurityUser.dk och SecurityWorldHotel.com kombinerat med fysiska evenemang som SecTech och SecurityUserEXPO skapar en unik portfölj, som ingen annan erbjuda på den danska marknaden.

En av de stora utmaningarna för Bjørn-Erik Jørgensen är att driva SecurityUserEXPO i Köpenhamn den 19–21 september 2011 och göra mässan till en stor succé.

– Jag ser verkligen fram emot det. Placeringen i de gamla Carlsberg-lokalerna ger helt nya möjligheter för att locka högkvalitativa besökare från alla marknadsled, inte minst slutanvändare, avslutar han.


Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT