100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2007-12-17
SecurityWorldHotel.com - mest använd bland online-medier för säkerhetsmarknaden
Bland onlinemedier rankades SecurityWorldhotel.com som etta i EMEA, Storbritannien och i Norden i rapporten "Security Media Brand Awareness" (Nov 2005) av ansedda marknadsanalysföretaget IMS Research.
Rapporten baserades på intervjuer med drygt 600 säkerhetsproffs från hela världen.
En färsk undersökning i Sverige bekräftar portalens ledande position.

Sectech's besökare och utställare rankade www.securityworldhotel.com som det mest regelbundet använda mediet.

På Sectech Expo i Stockholm under oktober 2007 intervjuade NU-gruppen besökare och utställare - totalt 320 personer  (57 utst + 263 besökare) - om bl a mediavanor. I utfallet framgick att 29 procent av Sectechs besökare använder SecurityWorldHotel.com regelbundet, vilket innebar en topp-position före SecurityUser.com som hade en andel på 17 procent.

Bland utställarna toppade SecurityWorldHotel.com med 74 procent före SecurityUser.com som 46 procent av utställarna använder regelbundet.

Både SecurityWorldHotel.com och SecurityUser.com är medier som ägs och drivs av Ar Media International AB.
   - Vi är självklart glada över att fackfolket i så hög utsträckning använder våra online-medier. Den här undersökningen understryker att vårt koncept med en aktiv nyhetsförmedling i kombination med intervjuer och kommentarer uppskattas, säger Lennart Alexandrie, VD på SecurityWorldHotel.com.
   - Vår topplacering också en bekräftelse på att vår stora satsning på marknadsföring fungerar bra.

Trean bland online-medierna hos besökarna var sakerhet.idg.se med 8 procent. Hos utställarna var aktuellsakerhet.se nummer tre med 14 procent.

När utställare ombads ranka vilket online-medier som de ansåg vara viktigast toppade SecurityWorldHotel.com med 21% som klart angav portalen som sin etta.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT