100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2013-10-28
Rekordmånga besökare på Sectech
Med 2.344 besökare på två dagar blev Sectech 2013 på Rica Talk Hotel i Älvsjö det mest välbesökta Sectech-eventet någonsin. Och viktigast av allt – kvaliteten på arrangemanget var hög, åtminstone att döma av utställarnas och besökarnas kommentarer om arrangemanget.

För arrangörerna var det kanske inte en så väldigt stor överraskning eftersom evenemangets besökarantal har ökat konstant från år till år, sedan starten 2001. 
- Vi är glada att vårt kompakta arrangemang har en sån dragningskraft på professionella köpare och användare  av produkter och tjänster inom säkerhetsområdet. För det är dessa personer som skapar kvaliteten på evenemanget, säger Deniz Baykal, projektledare för Sectech och försäljningschef på Ar Media International, som tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar Sectech.

Nöjda utställare och besökare
Utställarna gav också uttryck för sin förnöjelse över arrangemanget.
– Det här var det bäste Sectech någonsin. Vi är mycket nöjda, sa exempelvis Kristina Tullberg, PR-ansvarig på världsledande IP-kameraföretaget Axis.

Kent Nilsson, vd på Kentima, var också väldigt nöjd. På Sectech visade företaget hur snabbt en överordnad säkerhetsplattform kan skapas och integrera videoövervakning, brandlarm, passagesystem och inbrottslarm.
– Båda dagarna har varit mycket bra, med många förfrågningar. Det har varit ett konstant flöde av besökare, kommenterade han efter evenemangets slut.
   Genomgående var utställarna nöjda med både kvaliteten och kvantiteten besökare.

Livliga konferenser
Det var inte bara utställningen som fungerade bra. Två av konferenserna fick också höga betyg av många besökare. Transportsäkerhetskonferensen, som SecurityUser.com och SNOS arrangerade, är ett exempel på det. Där hettade det till på debatten som leddes av Malou von Sivers. Med tanke på att transportstölderna stigit i höjden i år, ökning med 47 procent, så var det inte så konstigt.

Också konferensen om tjänstefieringen av säkerhetsföretagen – Security as a Service (SaaS) – blev spännande då talarna inte kom från säkerhetsbranschen och därför berättade  om hur andra  branscher gjort och tydliggjorde att tjänstefiering är en global trend som omfattar alla branscher och att säkerhetsbranschen är på efterkälken.
– Men intresset för SaaS i säkerhetsbranschen ökar. Allt fler inser att det inte handlar om att tycka om eller inte tycka om SaaS, det handlar om att kunna leverera lösningar som motsvarar kundernas allt högre krav och till syvende och sist också om säkerhetsföretagens överlevnad, sade Ar Medias vd Lennart Alexandrie, konferensens moderator och tillika grundare av tankesmedjan SaaS-gruppen, som arbetar just med att påskynda säkerhetsföretagens process mot en tjänstebaserad verksamhet.

De två halvdagskonferenserna på öppningsdagen lockade närmare hundra deltagare.

Carl-Henrik satte ribban
Även Säkerhetsbanketten  –  med prisceremonin för årets Detektor International Awards samt utnämningen av Björn Eriksson till ”årets trygghetsambassadör” blev mycket lyckat. Victoriahallen på Stockholmsmässan var fullbokad av bankettgäster från hela Sverige, men också branschfolk andra länder, exempelvis England, Holland och Belgien, fanns på plats.

Redan innan själva middagen, vid fördrinken, utanför Victoriahallen sattes ribban, då äntrade nämligen BP-ordförande Carl-Henric Svanberg den lilla scenen för att mottaga facktidningen Detektor hederspris Lifetime Achievement Award.
– Allt jag kan om ledarskap lärde jag mig under mina 15 år i säkerhetsbranschen, sade en nöjd till Svanberg till de samlade bankettgästerna som svarade med en varm applåd.
Sedan var det bara att tuta och köra vidare kvällsarrangemanget som gick på räls.

Nästa Sectech arrangeras i Köpenhamn den 12 – 13 november 2014.
 
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT