100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

Utmärkelser

Här kan du läsa om olika utmärkelser som AR Media står bakom.


Detektor International Award

Detektor International Award är instiftat för att uppmuntra och premiera företag som utvecklat produkter som präglas av innovativ och marknadsanpassad teknik.

Läs mer »

Detektor Lifetime Achievement Award

Detektor Lifetime Achievement Award instiftades 2008 och går till en person som under sin karriär medverkat till att väsentligen bidra till ett ökat säkerhetsmedvetande hos företag och offentlig verksamhet eller/och på ett påtagligt sätt medverkat till ett gott renommé för säkerhetsbranschen eller/och på ett enastående vis fört säkerhetsindustrin framåt.

Läs mer »

Årets Säkerhetsföretag

Årets Säkerhetsföretag instiftades 2010 och delas ut till ett företag inom säkerhetsbranschen.

Läs mer »

Årets Säkerhetsentreprenör

Årets Säkerhetsentreprenör instiftades 2010 och delas ut till en företagsam, drivande och framgångsrik person inom säkerhetsbranschen.

Läs mer »

SecurityUser Award

Priset instiftades av AR Media i samarbete med danska SikkerhedsBranchen med syftet att hjälpa industrin att öka kunskapen och kvalitetsmedvetenheten hos kunderna/slutanvändarna.

Läs mer »

Årets Trygghetsambassadör

Priset Årets Trygghetsambassadör instiftades 2011 av SNOS i samarbete med tidningen/webbplatsen SecurityUser.com och går till en person som har arbetat för att lyfta trygghetsfrågor i samhället.

Läs mer »
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT