100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

Lediga tjänster

Skriv ut annonsen Skriv ut
Copy/Journalist sökes
- RATATA Communication expanderar
Ratata Communication AB är en PR-pch reklambyrå som är specialiserad på att serva kunder inom säkerhetsindustrin, både i Sverige och på den internationella marknaden.

Till RATATA söker vi en driven och ansvarsfull copy/journalist. Du ska vara flexibel, stresstålig, socialt kompetent och kunna värdera information snabbt för att snabbt omsätta denna till egen text med substans. En fördel är om du har arbetat tidigare med inriktning på teknik och näringsliv då det rör flertalet av våra kunder.

För rätt person utlovar vi ett stimulerande jobb med goda villkor med fast lön och utomordentliga utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt företag med lokaler i Västberga/Hägersten, söder om Stockholm.

Din ansökan och meritförteckning sänder du till oss snarast eller senast 2010-11-20.
Frågor angående tjänsten besvaras av Lennart Alexandrie 08-556 306 80.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid.

Lön
Fast månadslön enl överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2010-11-20
Ange referensnummer: Copy/Journalist -10
Vi tar emot ansökan via epost: marika.thelenius@ratatacom.com

Arbetsgivare
Ratata Communication AB
VÄSTBERGA ALLÉ 32 1 TR
126 30 HÄGERSTEN
Tel: 08-556 306 80
Fax: 08-19 10 11
E-post: info@ratatacom.com

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT