100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2016-08-16
Skyddgolfen Detektor Open slår nytt världsrekord

Den 30 augusti arrangeras Skyddgolfen Detektor Open på Vidbynäs GC. Med 272 anmälda spelare ser årets upplaga ut att bli det största någonsin för en golftävling inom säkerhetsindustrin, även ur ett internationellt perspektiv.

– Otroligt roligt att intresset för tävlingen är så stort. Nu är det bara hoppas att vi har vädret med oss också, säger Deniz Baykal, projektchef för evenemanget.


Mikael Faltin, från IPS Alarm, vann 2015 års upplaga av Skyddgolfen Detektor Open. Här ses han flankerad av Magnus Eriksson, projektchef för Skyddmässan och Deniz Baykal, tävlingens projektchef.

Att Skyddgolfen Detektor Open dessutom är Sveriges största företagsgolftävling alla kategorier, vad gäller antalet deltagare på ett endagarsevenemang, gör inte saken sämre.

– Det är ju inte bara att det är ett kul evenemang och en spännande tävling, det är framför allt ett perfekt tillfälle för att nätverka då drygt 300 säkerhetsproffs väntas finnas på plats, säger Deniz Baykal.

Förutom att 27 sponsortält på de olika hålen kommer det finnas på plats så sponsras puttinggreenen vid klubbhuset och den efterföljande middagen.

Följande företag sponsrar Skyddgolfen Detektor Open 2016.

Addsecure, AR Media, Assa, Axis, Caverion, CCTV Systems, Copiax, Flir, Genetec, Hedengren, Hikvision, Infralogic, Kaba, Skoda, Stanley Security, Step, Stockholmsmässan, Swanson Telemekanik.

– Det är väldigt bokat men det finns fortfarande möjlighet att ta in fler sponsorer då vi använder Vidbynäs GC båda banor. Kanske kan vi nå vårt tidigare rekord på 28 hålsponsorer och även överträffa det, även om det nu bara är två veckor tills evenemanget äger rum. Det vore i så fall grädden på moset, säger Deniz Baykal avslutningsvis.

Fotnot: För den som vill veta mer om vad Skyddgolfen Detektor Open och hur den upplevs, klicka här. eller se videoklippet från 2015 års evenemang genom att klicka här.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT