100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2010-09-15
Tre svenska produkter i final om internationellt säkerhetspris idag
Ikväll presenteras vinnarna av årets Detektor International Awards i samband med Skydd-banketten på Stockholmsmässan. Tre svenska tillverkare finns med bland de 12 finalister som, enligt Detektors jury, har lanserat de mest innovativa eller kundnyttiga elektroniska produkterna inom områdena videoövervakning, passerkontroll och larm. säkerhetsmarknaden under de senaste 12 månaderna.
De svenska finalistföretagen är Axis, Assa och Dualtech IT.

Detektor International Award är det enda internationellt etablerade produktpriset för säkerhetsbranschen där tillverkarna inte själva kan ansöka om att medverka. Iistället sker en oberoende selektion av Detektors redaktion  som har följt vad som lanserats under den aktuella perioden, via mässor över hela världen..

Kandidaterna för Detektor International Award för 2010 är följande:

Passerkontroll
De nominerade iprodukterna och tillverkarna i kategorin passerkontroll är:


Aperio E100DS - trådlös dörrläsare från Assa (Sverige),.

Omnikey 2061 - bluetooth läsare från HID (USA).

iLoq Privus - låsningslösning för hemmabruk och för mindre företag från iLoq (Finland)..

D-station - passerkontrollslösning som bygger på dubbel fingeravtryckigenkänning och ansiktsigenkänning från Suprema (Sydkorea ).

Larm & Detektion

Nominerade i kategorin larmprodukter

DALM5000 - IP-baserad öppen larmkommunikationsplattform från - Dualtech IT ( Sverige).

CommPact - trådlös GPRS-baserad säkerhetlösning för privata hem och småföretag från Electronics Line 3000 (Israel).

Radar - perimeterlarmsystem, baserat på elektromagnetiska vågor, från GPS Standard.(Italy).

AIM100 - larmenhet för mobila enheter, baserad på akusttisk detekttion via infraljud från iDTEQ (Norge).


Nominerade i kategorin CCTV:

 AV8365 - 8-megapixels 360 graders panoramisk nätverkskamera från Arecont Vision (USA).

Control Center 4.6,- öppet videomanagementsystem för HD-kameror från Avigilon (Kanada)..

Axis Q1910-E - terrmisk nätverkskamera från Axis Communications (Sverige).

Coldstore - digital lagringslösning för säkerhetsvideo från Veracity (Storbritannien)

Kriterierna för att blir nominerad för Detektor International Award behöver inte avse ienbart teknisk innovation, utan också om sättet att förpacka produkten (som likaväl kan handla om en tjänst)..
    - Detektor International Award ska ses som ett fokus på kontinuerligt teknologiskt framskridande, men lika viktigt är att produkten matchar efterfrågan efter mer sofistikerade förpackningslösningar, där presentationen av ett helt koncept blir alltmer av en prioritet för att nå kunderna på rätt sätt, berättar Lennart Alexandrie, chefredaktör för Detektor.

Finalen för Detektor International Award kommer att hållas ikväll på den stora banketten  anslutning till Skydd-mässan som äger rum i Stockholm under kvällen den 15 september. Närmare 700 gäster finns på plats .

Vinnarna av "Bästa Produkt-utmärkelsen" ur respektive produktkategori kommer att erhålla en specialdesignad glasskulptur signerad den världsberömde glasskulptören Bertil Vallien. 

Detektor International Awards har arrangerats sedan år 2000 och räknas idag som en av världens mest prestigeladdade produktpriser inom säkerhetsindustrin. 
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT