100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2010-09-15
Idag utses "Årets Säkerhetsentreprenör" på Skyddbanketten
På Skyddbanketten presenteras ett flertal utmärkelser med anknytning till säkerhetsbranschen. Den elfte upplagan av Detektor International Awards, - där årets bästa produkter utses - är en höjdpunkt. Men den banketten kommer också presentera årets vinnare av Detektor's "Lifetime Achievement Award" där en person belönas för sin livsgärning inom säkerhetsområdet.
Helt nytt för i år är att facktidningen Detektor Scandinavia utser "Årets Säkerhetsentreprenör".

Årets finalister: Andreas Johansson, grundare av Nyx Security och Freddie Parrman, VD för Pas Card
De två finalisterna, Freddie Parrman, VD för Pas Card och Andreas Johansson, grundare av Nyx Security, kommer ikväll få veta vem av de två som får första priset. Ceremonin kommer att presenteras av Lennart Alexandrie, chefredaktör för Detektor Scandinavia, tillsammans med de två övriga jurymedlemmarna, Ulf Borgstrand från Pricewater Cooper och Swelarms talesman Lennart Person.Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT