100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2010-09-14
Lagrell inleder eventsäkerhetskonferensen imorgon
Tidpunkten för elitseriepremiären för AIK Hockey flyttas av säkerhetsskäl, från fredagen den 17 september till onsdagen den 15 september, dvs samma dag som Hockeyligans säkerhetschef, Lena Sahlin kommer till Stockholmsmässan för att medverka till att Event & Security blir ett inspirerande forum för alla som vill bidra till att ökad trygghet på publika evenemang.
Annars inleds konferensen Event & Security med att Svenska Fotbollsförbundets ordförande Lars-Åke Lagrell ska tala om hur barnfamiljerna ska lockas tillbaka till fotbollsarenorna.


Lars-Åke Lagrell, Fotbollförbundets ordförande.


Nu är det dags för mediakonceptet SecurityUser att följa förra årets transportsäkerhetskonferens som blev en riktig succé. I år är det säkerheten i anslutning till stora evenemang som är i fokus. SecurityUser Event & Security Conference arrangeras den 15 september 2010 på Stockholmsmässan, i anslutning till SKYDD-mässan (14 – 17 september).

Tanken med konferensen är att belysa olika aspekter på hur stora idrotts- och konsertevenemang kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt.

Åke Andersson, projektledare för SecurityUser Event & Security Conference, berättar att ambitionen med SecurityUser Event & Security Conference är att ringa in alla problem och risker som dessvärre är förknippade med evenemang som samlar stora folkmassor.
   – Vi har lyckats sammanställa ett mycket intressant program, med fokus på stora idrotts- och konsertarrangemang, summerar han inför årets konferens.

För info om program https://www.securityuser.com/konferens/konferens2010.asp

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT