100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2010-05-06
SecurityUser Expo blir Danmarks största säkerhetsmässa
Den danska intresseorganisationen för säkerhetsindustrin, SikkerhedsBranschen, stöder Ar Media Internationals förslag på ny säkerhetsmässa i Köpenhamn under 2011. Torsdagen den 29 april signerades kontraktet mellan parterna i Sikkerhedens Hus i Hvidovre, Köpenhamn.

Sedan 1997 har "Sikring og Sikkerhed" på Odense Congresscenter varit den stora mötesplatsen för säkerhetsbranschen. Fr o m 2011 flyttas fokus till Köpenhamn för att attrahera slutkunderna inom såväl näringsliv som offentlig sektor. Den 19 - 21 september nästa år arrangeras därför SecurityUser Expo i Carlsbergs gamla bryggerier, TAP 1.
   Arrangör är Ar Media International i samarbete med SIkkerhedsBranchen. 


Det var en enhällig styrelse i SikkerhedsBranschen som klubbade igenom stödet för SecurityUser-konceptet.
   - Vi känner att säkerhetsbranschen har mognat och säkerheten står betydligt högre på agendan hos både näringsliv och offentlig verksamhet. För att anpassa oss till dagens verklighet och på ett bättre sätt nå ut till marknaden behöver vi ta nya grepp. Det handlar om att tillgodose våra medlemmars intressen, säger Kasper Skov-Mikkelsen, Administrerende Direktör for SikkerhedsBranchen.
 
Kunde inte detta uppnås inom ramen för "Sikring & Sikkerhed" i Odense? 
   - Nej, säkerhetsmarknadens utveckling drivs av slutkunderna och det är i Köpenhamn som de allra största organisationerna inom stat och annan offentlig verksamhet finns. Det är också där som huvuddelen av näringslivets beslutsfattare finns på plats.  Vi kan inte begära att de ska komma till oss, vi måste komma till dem. Det gör vi nu när SecurityUser Expo arrangeras i hjärtat av Köpenhamn, svarar Skov-Mikkelsen


Arrangör är förlaget Ar Media International som också - tillsammans med Stockholmsmässan - driver teknikutställningen Sectech i Danmark, Norge och Sverige.  Ar Media är också utgivare av facktidningen  Detektor samt nätportalen SecurityWorldHotel.com.
   - Vi har haft ett mycket gott samarbete med Ar Media under de två år som SecurityUser.dk funnits på nätet och som tidning. Det bidrar förstås till vårt starka förtroende för företaget, säger Kasper Skov-MIkkelsen.
   - Framgångarna med Sectech i Skandinavien gör också att vi tror att Ar Media blir en mycket bra arrangör av SecurityUser Expo. De har en starkt marknadsorienterad  organisation och medier som kan backa upp marknadsföringen av evenemanget, förklarar han vidare.


För Stockholmsbaserade Ar Media Internationals VD, Lennart Alexandrie, är SikkerhedsBranchens stöd väldigt välkommet.
   - Vi känner stor glädje att få bygga en plattform för en central mötesplats där de danska säkerhetsföretagen kan möta sina kunder.  Vi vet också att kraven är höga på att vi verkligen marknadsför och driver projektet på ett övertygande sätt. Därför kommer vi utöka vår lokala närvaro i Danmark inom kort, säger Lennart Alexandrie avslutningsvis.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT