100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2008-12-04
Axis vinner internationellt produktpris och förstärker sin marknadsledande position
För tredje gången på fyra år vann svenska Axis Communications Detektors internationella pris för bästa videoövervakningsprodukt (CCTV). Priset tilldelades Axis bara några dagar efter det att en ny undersökning från analysföretaget IMS Research visat att svenska Axis förstärkt sin position som en av världens ledande tillverkare av nätverksbaserade videoövervakningssystem.

Priset delas ut av en expertpanel sammansatt av Detektor International, ett av Europas största magasin för säkerhetsteknik. När valet för tredje gången på fyra år faller på Axis Communications är det en tydlig indikation på marknadens erkännande av det innovativa arbete som Axis Communications lägger ned på att utveckla nätverksbaserade videoövervakningssystem.

Priset tilldelas AXIS P3301, en kupolkamera baserad på Axis Communications egenutvecklade chip, ARTPEC 3, som underlättar bildhanteringen och ger en stark förbättring av videokomprimeringen. ARTPEC 3 utgör basen för Axis nya generation nätverksvideoprodukter.

Juryns motivering lyder som följer: "Axis P3301 är svaret på vad marknaden efterfrågar - en övervakningskamera med många funktioner, som ger en enastående bildkvalitet i högsta upplösning samt kan justeras till att täcka individuella behov vad gäller både bildkvalitet och bandbredd. Kameran är därför helt rätt val till en rad olika videoövervakningsapplikationer."

Peter Lindström är säljansvarig för Axis Communications i Norden och Baltikum:
- Det är en stor ära för oss att återigen ta emot detta prestigefyllda pris för bästa videoövervakningsprodukt. AXIS P3301 representerar en ny generation av produkter inom nätverksvideo. En generation som nu fått en officiell kvalitetsstämpeln av internationella experter för dess betydelse för framtidens videoövervakning.

En årlig undersökning från analysinstitutet IMS Research, "The World Market for CCTV & Video Surveillance equipment", visar att Axis Communications under 2007 har stärkt sin position som världens ledande producent av nätverksbaserad videoövervakning, och ökat sin marknadsandel från 32 till 33,5 procent. IMS räknar också med att den årliga tillväxten för professionella IP-baserade videoövervakningslösningar de kommande fem åren, kommer att uppgå till 35 procent.
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT