100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2008-10-26
Varning för annonsbedragare från Mexiko som försöker lura Sectech-utställare
Expo Guide uppges vara en online-produkt som Commercial Online Manuals 5 de RL de CV i Mexiko skickar ut formulär om till utställande företag över hela Europa. Formuläret man använder påminner om de som används av mässarrangörer för kostnadsfri listning. Mottagarna av formuläret är företag som ställer ut på olika mässor över hela världen.

Bolaget ger sken av att vara associerade med mässarrangörer och ber utställare att uppdatera sina uppgifter så att det blir korrekt återgivna i Expo Guide.

Utställare som returnerar ifyllda  formulär  blir bundna av ett kontrakt som sedan gäller i tre år och kostar utställarna 1181 Euro per år. Nu har även säkerhetsevenemanget Sectech och dess utställare drabbats av detta företags oseriösa verksamhet.
Flera av utställarna på säkerhetsarrangemanget Sectech i Köpenhamn, Oslo och Stockholm har fått formulär som syftar till generera pengar till  Commercial Online Manuals 5 de RL de CV i Mexiko.

- Vi vill bestämt avråda alla som får Expo Guide-formuläret skickat till sig att svara. Vi har inget som helst samröre med varken Fair Guide eller Commercial Online Manuals 5 de RL de CV i Mexico. De använder bara Sectech och andra mässor som en vilseledande manöver för att tjäna pengar på utställare över hela Europa, säger Lennart Alexandrie, vd för AR Media International AB, som tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar Sectech-evenemangen.

- Att uppdatera uppgifterna som de önskar att man ska göra blir kostsamt och tjänar endast Commercial Online Manuals 5 de RL de CV i Mexico intressen och ingen annans. Bolaget är ökänt och en efterföljare till det österrikiska bolaget Construct Data Verlag (CDV) som erbjudit utställare att delta i katalogen Fair Guide med samma metoder. CDV har fällts i domstol för vilseledande marknadsföring. Fairlink som är de Nordiska mässarrangörernas intresseorganisation uppskattar att hundratals företag i Norden drabbas varje år av den här typen av bedrägeri, avslutar Lennart Alexandrie.
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT