100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2007-12-03
SecurityWorldHotel.com - största online-mediet inom säkerhet
Först var det rapporten "Security Media Brand Awareness" av IMS Research som fastslog att SecurityWorldHotel.com var den mest kända och regelbundet använda fackmediet online i både Norden och inom EMEA. Det var i slutet av 2005.
Den 23 - 24 oktober på Sectech i Stockholm gjorde NU-gruppen en besökarundersökning som även inkluderade medievanor. Totalt intervjuades 263 personer under två dagar.
SecurityWorldHotel.com toppade listan när det gäller vilka online-medier som besökarna använder mest och vilka medier som anses viktigast.

När det gällde online-medier bland de svenska fackbesökarna på plats fick SecurityWorldHotel.com ännu en gång en bekräftelse på sin ställning genom en klar första plats i Sverige. Hela 29 procent av besökarna uppgav att de använde SecurityWorldHotel.com regelbundet. Sajten var också klart rankad som den mest viktiga av befintliga sajter.
   För Ar Media International som driver SecuritySworldHotel.com var utfallet mycket glädjande. På andra plats kom nämligen SecurityUser.com, som 17 procent använde regelbundet. Den rankades som näst viktigaste sajten.
   Säkerhet.idg.se uppgavs användas regelbundet av 8 procent och aktuellsakerhet.se hade en andel motsvarande 7 procent av de svarande. På femte plats parkerade brandsakert.se med 5 procent av besökarna.

Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT