100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2007-11-17
Sonys övervakningskamera utsedd till "Bästa CCTV-produkt"
På Detektor International Awards-galan i samband med öppningsdagen av Sectech i Stockholm mottog Sony pris för den intelligenta övervakningskameran SNC-DF80P, som utsågs till "Årets bästa CCTV-produkt"
Bakom priset står Europas ledande säkerhetstekniska facktidning inom säkerhet, Detektor International.

Sonys nya IP mini-domekamera är tålig och har en rad funktioner och inbyggd intelligens vilket bland annat spar bandbredd.
   Detektor International-juryn motiverar sitt val med att Sonys kamera "visar på de möjligheter och den kvalitet som en nätverkskamera kan erbjuda. Med sin inbyggda intelligenta videofunktion anpassad till dagens begränsade bandbredd svarar den här övervakningslösningen upp mot de krav som ställs på videoövervakning på den globala säkerhetsmarknaden". 
   - Ur teknikrevolutionen föds ständigt nya produkter och system, för att inte tala om tjänster. Detektor International Awards ska ses mot bakgrund av den pågående teknikutvecklingen men också den pågående processen mot högre krav på industrialisering där förpackningen av hela konceptet blir allt viktigare för att nå kunden, säger Lennart Alexandrie, chefredaktör på facktidningen Detektor International, som i den internationella rapporten "Security Media Brand Awareness" -av brittiska IMS Research - framhålls som den mest välkända och regelbundet lästa tidningen i hela EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika) bland fackfolk inom säkerhetsindustrin.
   IP-kameran SNC-DF80P har byggts för att kunna ge ännu effektivare säkerhet och övervakning både dag och natt genom sin effektiv intelligent videoanalys. SNC-DF80P är en mini-domekamera med inbyggda intelligenta funktioner som upptäcker rörelser, Intelligent Motion Detection (IMD) och objekt, Intelligent Object Detection (IOD). Kameran kan avgöra vilka bilder som ska spelas in eller när larmet ska gå. Dessa funktioner är ett resultat av Sonys lyckade lansering förra året av sin plattform Distributed Enhanced Processing Architecture (DEPA).
   Med kamerans inbyggda bildbehandling minskas behoven av nätverkstrafik, bandbredd och lagringskapacitet.
   Detektor International Awards utdelas sedan 2000 en gång årligen till företag som utvecklat de mest innovativa eller kundorienterade produktkoncepten inom de tre kategorierna kameraövervakning (CCTV), larm eller passerkontroll. Detektors redaktion står för urvalet av nominerade produkter och selektering av vinnare.
   Priset anses vara ett av säkerhetsindustrin mest prestigefyllda.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT