100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2007-10-25
Alla tiders bästa Sectech - nytt besökarrekord!
När Sectech i Stockholm arrangerades för fjärde gången i Stockholm blev det ännu en succé. Totalt inräknades 2.104 fackbesökare under de två dagarna på Rica Talk Hotel. Närmare 600 personer besökte seminarierna och ett hundratal utställare fanns på plats. Lägg därtill en slutsåld Säkerhetsbankett i restaurangen Park Side, dvs 375 bankettgäster!
Det var rekord på alla punkter för detta hårt nischade säkerhetstekniska evenemang.

Deniz Baykal,  Ar Media Internationals projektledare för Sectech var glädjestrålande när evenemanget var över.,
   - Vi är mycket nöjda med årets evenemang. Förutom att antalet utställare och besökare har ökat igen så var väl den stora injektionen för evenemanget att vi nu förlade Sectech till Rica Talk Hotel som med sina fräscha lokaler utgjorde en mycket trevlig miljö för Sectech, kommenterade hon i samband med stängdags igår eftermiddag.
   Även Bland utställare och besökare var uppfattningen om årets Sectech överensstämmande med projektledarens.
  - Ett mycket fint evenemang. När tar ni över båtmäsan? undrade båtentusiasten och värdetransportörernas talesman, f d informationschefen på Securitas, Åke Andersson, med glimten i ögat.
    Åke Anderssom, som pensionerades och avtackades efter lång och trogen tjänst på Securitas, såg ut att trivas mycket bra i sin lite friare roll som besökare.
   Många slogs av den estetiska miljön också.
     - Välbesökt och hög kvalitet på besökarna. Dessutom en väldigt snygg mässa, kommenterade exempelvis Dick Ingelsbo från Confidence International AB.
   Nöjda var också många av de närvarande från våra nordiska grannländer.
   - Bästa Sectech hittills. Årets upplaga överträffar alla tidigare Sectech-evenemang, fastslog ADI-Alarmsystems marknadsdirektör Björn Erik Jörgensen, som aldrig missar Sectech och vanligtvis finns i Köpenhamn.
   - En väldigt bra mässa, sade Frode Haugseth, från Oslo-baserade AVS System, som ställde ut för att bl a visa IP-baserad larmöverföring.
    Utställarna utgjordes av leverantörer av säkerhetsprodukter och system. Såväl tillverkare som distributörer, installationsföretag och systemintegratörer fanns på plats. Totalt 91 företag. Också ett nytt rekord!
 

Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT