100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2005-11-08
Alla rekord slogs på Sectech - mer än 2000 besökare!

När Sectech i Stockholm arrangerades för tredje gången på Quality Hotel GLobe  i Stockholm så blev det en braksuccé!  Totalt inräknades 2.039 fackbesökare under de två dagarna på den kompakta säkerhetsmässan. Närmare 600 personer besökte seminarierna och hela 75 utställare fanns på plats. Lägg därtill en slutsåld Säkerhetsbankett i globen, dvs fler än 300 bankettgäster!
   Det var rekord på alla punkter för detta hårt nischade säkerhetstekniska evenemang.
  
Deniz Baykal,  Ar Media Internationals projektledare för Sectech var glädjestrålande när evenemanget var över., 
   - Det var den bästa Sectech-mässan någonsin och det får vi inte minst tacka våra utställare för som verkligen hjälpte till att marknadsföra evenemanget genom sina utskick och sin marknadsföring av sitt deltagande, menade hon. 
    Med så mycket folk på de futtiga 1000 kvadratmeternarna var det stundtals väldigt packat i gångarna framför montrarna. Men det var inte bara kvaliteten som uppskattades bland utställarna. Det var också "rätt" personer som kom till Sectech, menade många. Med "rätt" avses personer som har inköpsinflytande vad gäller säkerhetsteknik och säkerhetstekniska lösningar. Här fanns representanter från installationsföretag, konsultföretag, industrin, handeln, banker , ambassader och offentliga sektorn etc.
   Utställarna utgjordes av leverantörer av säkerhetsprodukter och system. Såväl tillverkare som distributörer, installationsföretag och systemintegratörer fanns på plats. Totalt 75 företag. Också ett nytt rekord!
  Stämningen var således hög på Quality Hotel Globe under de två dagarna.  Men det fanns ett problem, precis som vid tidigare Sectech-evenemang på Quality Hotel Globe. 
   - Lokalerna håller inte riktigt för det tryck som blir när Sectech arrangeras där. Det blev framför allt väldigt varmt på överplanet. Det är ett problem som vi nu löser när evenemanget kommer flyttas till Rica Hotel i Älvsjö 2007, säger Lennart Alexandrie, VD för Ar Media International och ansvarig för Sectech´s seminarieprogram.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT