100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2005-08-10
Fullbokad utställning på Sectech


Sectech 2005 äger rum den  25-26 oktober på Quality Hotel Globe, då drygt 1600 besökare förväntas besöka närmare 60 utställare för att ta del av den senaste säkerhetsteknologin, knyta kontakter och stärka befintliga relationer.
   Att Sectech blivit en succé understryks av att utställningen redan var  fullbokad i december förra året.
   - Det har varit en väldig efterfrågan nästan alla standard-montrar bokades så fort vi började marknadsföra mässan , konstaterar Deniz Baykal, som är säljansvarig och en de två projektledarna  för Sectech.

Arrangörerna, Ar Media International och Stockholmsmässan, gläds naturligtvis åt intresset inför årets svenska Sectech.
   - Att alla våra standardmontrar tog slut direkt var ju ett angenämt problem, menar projektledaren Björn Lindforss som lyckades mäta upp nya "udda" ytor för att ge plats för ytterligare företag som stod i kön för att medverka på Sectech.  
     - Det här betyder att vi kommer flytta Sectech till nya lokaler 2007. Vi har definitivt växt ur de härlokalerna, men vi avser at slå vakt om det kompakta formatet även om vi expanderar ytorna något, fastslår Lindforss. 
     Den snabba åtgången av utställningsytorna har gjort att arrnagörerna har haft gott om tid att planera Sectech och därmed kunna  fokusera på seminarie-programmet samt marknadsföringen mot besökarkategorin.
     - I år ska vi definitivt göra ett tema kring vad den moderna nätverksteknologin betyder för dagens och morgondagens säkerhetstekniska installationer, exempelvis övervakningskameror, inbrottslarm och passerkontroll. Det är första gången som ett evenemang kopplar ett brett grepp om detta intressanta ämne. Vidare kommer den trådlösa tekniken fokuseras, berättar Lennart Alexandrie på Ar Media International som ansvarar för seminarierna. Fördelen med dessa seminarier är att leverantörerna finns på plats och att besökarna kan få ytterligare presentationer och demonstrationer av utställarna.
   Sectech kan således bli något alldeles extra i Stockholm 2005.


Nischat
Sectech är en utställning med seminarier som i sitt kompakta format verkligen ger besökaren en överblick av marknadens utbud när det gäller säkerhetsteknik. Kameraövervakning, passerkontroll, larmsystem och integrerade säkerhetslösningar står i centrum. 
    Sectech är ett skandinavisk arrangemang i ordets rätta bemärkelse. Evenemanget arrangeras i såväl Stockholm som Oslo och Köpenhamn. 
    - Idén med Sectech är att arrangemanget fyller en roll de år de stora säkerhetsmässorna inte äger rum. Både i Danmark och i Sverige arrangeras två stora säkerhetsmässor som inbegriper det mesta. Men de år som de inte arrangeras blir det ett glapp och för att fylla detta glapp finns Sectech. Den säkerhetsteknologiska utvecklingen går fort och därför finns ett behov av ett evenemang som verkligen fokuserar på tekniken som Sectech gör. Litet evenemang
Såväl seminarier som utställning på Sectech är således helt inriktade på säkerhetstekniken och dess möjlighet att trygga egendom och människor. Den senaste gången som Sectech arrangerades i Sverige var 2003. Då liksom nu var utställningen fullbokad. och de 62 utställarna möttes av 1.553 intresserade fackbesökare under de två dagarna. 
  Årets Sectech förväntas locka ännu fler besökare . 
    -  Det blir drygt 60 utställare denna gång också och vi tror på nytt besökarrekord, säger Lennart Alexandrie, VD Ar Media International.Business to Business
Senast det begav sig för Sectech i Stockholm var 2003. Då kom besökarna framför allt från installationsföretag, konsultfirmor, Industrin, handeln, banker och den offentliga sektorn. Utställarna bestod av olika typer av leverantörer av säkerhetsprodukter och system. Här fanns förstås tillverkarna och distributörerna, men också installationsföretag och systemintegratörer. Profilen på Sectech 2005 lär inte skilja sig nämnvärt åt.
   - Det blir säkerligen en mycket bra utställning och vi hoppas att det blir samma höga kvalitet på besökarna som sist. Kanske kan vi också hoppas på ännu fler besökare från byggsektorn och fastighetssidan, säger Lennart Alexandrie.


Seminarier
Liksom 2003 kommer Sectech 2005 inkludera en starkt seminarie program. Under två dagar bjuds det på intressanta föreläsningar och presentationer där säkerhetsteknologin står i centrum.


Prisutdelning
Utöver seminarier och utställning blir det förstås en del sociala aktiviteter, t ex  den traditionella "Säkerhetsbanketten" som även Innefattar utdelningen av årets  "Detektor International Awards", dvs priser till de tillverkare som lanserat årets bästa produkter inom passerkontroll, CCTV och larm. 
    Sammanfattningsvis  kan man lugnt säga att Sectech bjuder på två riktigt fullmatade dagar för den som är intressarad av säkerhet och den teknik som används för att uppnå en tryggare tillvaro.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT