100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2005-08-08
SecurityWorldHotel.com kommer som tryckt media!

En tryckt version av SecurityWorldHotel.com ska ytterligare stärka online portalen och dess annonsörer, menar Lennart Alexandrie, VD för Ar Media International AB.


SecurityWorldHotel.com har expanderat ordentligt sedan starten 1998. Nu finns nätportalen för säkerhetsindustrin på fyra olika språk för fem olika marknader. Och mer är att vänta, enligt ledningen för Ar Media International som står bakom sajten.
   Innan några fler länder får sin egen edition av SecurityWolrdHotel.com ska emellertid en tryckt upplaga av SecurityWorldHotel.com utges över hela världen!


Den tryckta versionen av SecurityWorldHotel.com kommer att börja distribueras i Januari 2006 i samband med Intersec i Dubai där tidningen ska delas ut till besökarna.
   - Man kan säga att den tryckta versionen av SecurityWorldHotel.com blir en årsrevy som tar upp lite av det som skedde under det senast gånga året samt innefattar några större teknikteman inom områdena kameraövervakning, passerkontroll och inbrottslarm. Syftet med publikationen är att stärka såväl portalen som dess sponsorer, säger Lennart Alexandrie, VD för Ar Media International.
   - Det unika med SecurityWorldHotel.com är själv distributionen av produkten. Den komme rju distribueras på drygt 20 olika säkerhetsmässor över hela världen under ett års tid, tillägger han.
    Liksom online-produkten SecurityWolrdHotel.com blir den tryckta versionen indelad i en global, brittiskt, svensk, norsk och dansk del.
   - Den ska ju representera sajtens komplexitet, så det är ett självklart val att det blir så, säger Lennart Alexandrie vidare som utlovar mer information under September månad då marknadsföringen tar fart.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT