100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2005-04-13
I dag öppnar Sectech Oslo - två intensiva dagar med säkerhetsteknik i fokus

Radisson SAS Scandinavia Hotel i centrala Oslo är centrum för den tekniska sektorn av säkerhetsbranschen den 13. – 14. april.
  Tre teknikinriktade seminarier av världsledande tillverkare, två konferensblock som arrangeras av ASIS Norge repsektive Norsk Sikkerhetsforening samt en het utställning med ca 35 företag i 40 montrar utgör kärnan på årets Sectech Norge.
   Lägg därtill en härlig ”Sikkerhetsbankett” där proffsiga Wallmans Salonger underhåller på Radisson SAS Scandinavia på kvällen den 13. april.

Av allt att döma blir årets Sectech i Oslo ett evenemang att minnas. Utställningen har marknadsförts hårt via fackpress, men även via finanspress (Dagens Naeringsliv) och Moderne Produksjon.
   - Det är bäddat för två intensiva dagar där köpare och säljare, leverantörer och teknikanvändare, kan mötas för att stärka befintliga kontakter elelr skapa nya kontakter. För det är ändå det som Sectech i grunden handlar om, säger Lennart Alexandrie, VD för Ar Media International som tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar och äger evenemanget.
   Björn Lindforss, projektledare från Stockholmsmässan, räknar med att uppemot  600 besökare ska besöka Sectech under de två dagarna.
   - Som det ser ut på förhandsregistreringen blir Sectech i Oslo lika lyckat som evenemanget blev i Köpenhamn, där det arrangerades i november, säger han.
Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT