100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2005-03-12
Ar Media International fick utmärkelse i Sydafrika

I samband med Securex i Johannesburg, Sydafrika, i början av mars utdelades ett antal utmärkelser till särskilt bemärkta företag. De flesta utmärkelserna gick till inhemska bolag. Ar Media International fick emellertid äran att mottaga ”Values Exhibitor Award” dvs en utmärkelse som visar på att arrangören, Exhibition for Africa, värderade närvaron av Skandinaviens ledande säkerhetsförlag på plats mycket högt.
   - Det är kul att få den här typen av utmärkelser. Vi fick en liknande i Brasilien för ett antal år sedan och även om man får ta det för vad det är, så uppskattar vi gesten från arrangören, kommenterar Lennart Alexandrie, VD för Ar Media International som  emellertid gladdes ännu mer åt intresset från besökarna.
   - Vi sålde fler än hundra prenumerationer under de tre dagarna. Det har bara överträffats på Intersec i Dubai förut. Så vi är hemskt nöjda med vårt första utställningsdeltagande på Sydafrikas ledande säkerhetsmässa, summerar Lennart Alexandrie sitt intryck från Securex.

Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT