100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2004-09-13
Den årliga säkerhetsbilagan i Dagens Industri idag!

Idag distribueras årets Säkerhet Plus i tidningen Dagens Industri. Den 24-sida bilagan inkluderar intressanta artiklar om säkerhetsföretagen på marknaden, vad som visas på SKydd 2004 och mycket annat.  
  Det är den åttonde upplagan av Säkerhet Plus, som för första gången utgavs 1997.
   - Det känns bra att kunna visa säkerhetsbranschen för en intressant målgrupp på det här viset, säger Lennart Alexandrie, som är VD för Ar Media International som utger Säkerhet Plus.


Förutom att Säkerhet Plus distribueras som bilaga i Dagens Industri kommer den att aktivt delas ut på SKydd 2004 den 21 - 24 september på Stockholmsmässan.
   Nästa utgåva av Säkerhet Plus beräknas utges i slutet av september 2005.

Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT