100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2003-10-08
Stort intresse för Sectech

Årets Sectech på Quality Hotel Globe i Stockholm förefaller attrahera fackfolk inom säkerhetsområdet. Antalet förregistrerade besökare är betydligt fler så här tidigt innan evenemanget, än vad som var fallet succéåret 2001.
   - Även förhandsanmälda seminariedeltagare och konferensdeltagare är fler. Premiäråret var vi sent ute med marknadsföringen och det bidrog säkert till att de flesta anmälningarna kom de sista två veckorna.


Lennart Alexandrie framhåller dock  att Sectech numera numera har blivit ett etablerat arrangemang.
   - Vi har ju inte bara arrangerat Sectech i Stockholm 2001. Förra året hölls evenemanget i såväl Köpenhamn som Oslo, vilket har bidragit till att stärka varumärket i hela Skandinavien, säger Lennart Alexandrie, VD för Ar media International, som tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar Sectech.

År 2001 besöktes konferensmässan Sectech av närmare 1200 personer. I år hoppas arrangörerna överträffa denna siffra.

För mer info om Sectech, se www.sectech.nu

Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT