100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2003-10-08
Ar Media ställer ut i Oslo, Odense och i Singapore - samtidigt!

Ar Media International är inne i ett inte intensivt markndsföringsskede. Just nu finns mediaföretaget på plats med monter på Sikring og Sikkerhed i Odense, Sikkerhet i Oslo och Safety & Security i Singapore.
   - Vi har det intensivt nu och kan konstatera att det trots dåliga tider finns en stor efterfrågan på våra produkter, framför allt Detektor och nyhetsportalerna SecurityHotel.com och SecurityWorldHotel.com, konstaterar Ar Medias VD Lennart Alexandrie från Singapore.

I Odense så är lanseringen av nästa års Sectech.nu i full gång. Då kommer evenemanget nämligen att äga rum i Köpenhamn.
   - Det har varit mycket positivt, säger Deniz Baykal som är försäljningsansvarig för Sectech i Köpenhamn och på plats i Odense.
   - Halva utställningen på Hotel Ermitage i november 2004 klar vad gäller montrar. Bokningar som gjorts på plats här på säkerhetsmässan i Odense. Även intresset för Detektor Scandinavia och SecurityHotel.com är stort, menar hon vidare.
   Från en ganska död tillställning i Oslo meddelar Carlos Cisternas, som svarar för den internationella försäljningen på Ar Media att intresset för Detektor är stort.
   - Det är lite folk på plats men dom som kommer är väldigt positiva till Detektor och vill att vi ska öka täckningen av den norska säkerhetsmarknaden i tidningen, säger han.
   I Singapore är det framför allt Detektor International som intresserar besökarna. Redan under öppningsdagen kom 250 personer till montern för att hämta ett ex av tidningen.
   - Mycket intresse visas för SecurityWorldHotel.com också, berättar Lennart Alexandrie.

Sammantaget är oktober Ar Medias mest hektiska månad vad gäller mässor. Mediaföretaget kommer även att ställa ut på Sectech i Stockholm den 28-29 oktober (som arrangeras av just Ar media International tillsammans med Stockholmsmässan). Samtidigt som Sectech i Stockholm äger rum,  kommer företaget att ställa ut på Biometrics i London. Lägg därtill medverkan på Finnssec i Helsingfors den 15 - 17 oktober via Stockholmsmässans monter.
   - Det känns att vi är inne i en topp just nu. I November blir det lite lugnare. Då är vi bara med på Security Expo i Sao Paulo och Sicherheit i Zurich. När året är slut har vi på elva månader deltagit på 13 säkerhetsmässor världen över, vilket gör oss till det näst mest utställande svenska företaget på säkerhetsmässor, efter Axis. Och det har varit värt varenda investerade krona. Marknadsföring är oerhört viktigt för oss, avslutar Lennart Alexandrie.
Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT