100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2003-08-10
Besök Ar Media i höst när Detektor distribueras i fyra världsdelar!


Ar Media International fortsätter sin internationella satsning genom en massiv marknadsföring. Hösten 2003 utgör inget undantag. När det gäller att ställa ut på mässor är agendan tämligen fulltecknad.
   - Det är framför allt facktidningen Detektor International som marknadsförs, men vi profilerar även den internationella nyhetsprotalen SecurityWorldHotel.com, säger Lennart Alexandrie, VD på Ar Media International.


I höst ska Detektor och SecurityHotel.com distribueras repektive demonstreras på åtta olika säkerhetsmässor.
- 23 - 25 september, APS, Paris (Frankrike).
-  1 - 3 oktober The National Summit on Security, Washington D.C. (USA)
- 7 - 9 oktober, Sikring og Sikkerhed, Odense (Danmark)
- 7 - 9 oktober, Sikkerhet, Oslo (Norge)
- 8 - 10 oktober, Safety & Security Asia, Singapore
- 28 - 29 oktober, Sectech, Stockholm (Sweden)
- 29 - 31 oktober, Biometrics, Londun (Storbritannien)
- 11 - 13 november, Expo Security, Sao Paulo (Brasilien).


Förutom på dessa evenemang kommer Detektor International även distribueras till viss del på ASIS i New Orleans (15 - 18 september) och Security, Fire and Safety i Kapstaden (4 - 5 september).
   - Vi fortsätter vå agressiva marknadsföring på den internationella marknaden eftersom marknaden tenderar att globaliseras allt mer. I vår bransch, liksom de flesta branscher, så ä'r det vikrigt att underhålla och stärka varumärket och det anser vi att våra framträdanden på mässorna samt den externa marknadsföring som vi gör i samband med evenemangen, bidrar till, säger Lennart Alexandrie.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT