100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2002-08-28
Ar Media tillsätter landsansvarig i Danmark

Jonny Sjöberg har under året har varit nyhetsredaktör för de av Ar Media International utgivna medierna Detektor och SecurityHotel.com  i Danmark. Nu har han - av Ar Media International – även fått förtroendet som landsansvarig när det gäller annonsförsäljning i de aktuella medierna.       
   - Jonny har en lämplig bakgrund och har under det gångna året visat den kompetens och det engagemang som krävs för att utveckla vår verksamhet på den intressanta danska marknaden, säger Lennart Alexandrie, VD för Ar Media International AB.


Jonny Sjöberg, har de seneste 20 åren arbetat med informationsförmedling mellan danska och skandinaviska industriverksamheter, bl a som PR-rådgivare, journalist och presschef i olika företag.  
   -  Att nu vara med och leda Detektor och SecurityHotel.com och dess fortsatta redaktionella och affärsmässiga utveckling i Danmark är mycket spännande. Speciellt som responsen från de danska företagen varit så god. Det verkar finnas ett uppdämt behov på säkerhetsmarknaden för kvalitativa medier i Danmark. Det är detta behov vi ska tillgodose, kommenterar Jonny Sjöberg.
   För Ar Media International har det första året i Danmark varit mycket lyckad. Tidningen Detektor Scandinavia, med en dansk del, har blivit väl mottagen på marknaden. Även SecurityHotel.com har snabbt etablerat sig som en nyhetsportal för den danska säkerhetsmarknaden, på samma sätt som den tidigare lyckats bli nummer ett på den norska och svenska säkerhetsmarknaden.
   - Tajmingen för att ta det här ansvaret är idealisk eftersom Ar Media tillsammans med sin partner Stockholmsmässan etablerar konferensmässan Sectech den 22-23 oktober i Köpenhamn, vilket betyder ett utmärkt tillfälle att på en och samma plats möta den danska säkerhetsbranschens viktigaste aktörer, säger Jonny Sjöberg.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT