100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2000-07-06
Svensk Säkerhet släpps i september

Referensboken Svensk Säkerhet nya uppdaterade upplaga är under produktion. Uppdateringarna är i år mer omfattande än sist boken utgavs.

- Nya normer och ett stort antal nya produktlanseringar de senaste två åren har gjort att boken tagit längre produktionstid än vi beräknat. Vi hade hoppats kunna släppa Svensk Säkerhet 2000/01 under sommarmånaderna, men beslutat att skjuta fram utgivning till slutet av september, säger Lennart Alexandrie, ansvarig utgivare för Svensk Säkerhet och VD för förlaget Ar Media.

- Kanske kan den utges i samband med Skydd 2000, tillägger han.

Svensk Säkerhet 2000/01 är den tredje upplagan av boken som genom åren blivit något av en "branschbibel" för säkerhetsmarknadens aktörer, från tillverkare till slutkunder. Boken är främst fokuserad kring de olika säkerhetstekniska områdena inbrottslarm, brandlarm, passerkontrollsystem och CCTV, men behandlar även många andra områden såsom lås, bevakning, integrerade system, informationssystem och varularm etc. Förutom texter om tekniken, normerna, marknaden presenteras stora unika produktöversikter med jämförbara parametrar för respektive produktområde.

Boken omfattar ca 400 sidor.
Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT