100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2001-12-10
Danmark får SecurityHotel.com i februari

SecurityHotel.com är den Skandinaviska portalen som gjort stor succé i Sverige och Norge. Nu ska den danska säkerhetsmarknaden också omfattas av nyhetsportalen.
- Det betyder att vi har fullbordat vår målsättning med att vara det ledande mediaföretaget på den Skandinaviska mediamarknaden, säger Lennart Alexandrie, VD för Ar media som står bakom SecurityHotel.com


Etableringen av den danska editionen av SecurityHotel.com ligger i linje med den "skandinavisering" av mediaverksamheten som Ar Media åstadkommit de senaste åren.
- Nu när Detektor blir en helskandinavisk facktidning så känns det rätt med att även låta danskarna få tillgång lokala nyheter via SecurityHotel.com


Den 15 februari ska SecurityHotel.com börja bevaka den danska säkerhetsmarknaden.
   - Att svenska och norska Detektor integreras och berikas med danska sidor tror vi kan påskynda det utökade handelsutbytet mellan länderna. Men en portal för hela den Skandinaviska säkerhetsmarknaden hoppas vi ytteligare bidra till den utvecklingen, säger Lennart Alexandrie.


Liksom i Norge har Ar Media lokala medarbetare som inhämtar den danska informationen till SecurityWorldHotel.com och även Detektor.
- Vi tror på lokal förankring, inte nödvändigtvis via dotterbolag, men med proffs som kan och förstår den aktuella marknaden. Därför har vi knutit upp ett erfaret team i Köpenhamn som ska arbeta med redaktionen både för Security Hotel.com och Detektor, avslutar Lennart Alexandrie.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT