100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 1999-12-03
Detektor blir internationell tidning

Detektor, den Skandinaviska facktidskriften, ska vidga sin marknad. I höstas etablerades en norsk edition av tidningen med stor framgång. I slutet av februari ska Detektor även editioneras för en vidare inteernationell marknad. Då etableras Detektor International.
- Det blir en internationell tidning vars redaktionella innehåll är på engelska, säger AR Medias förlagschef Lennart Alexandrie.
Innehållet kommer bara business- och teknikrelaterat, precis som de övriga Detektor-editionerna. Distributionen av tidningen kommera att ske främst i Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien.
I slutet av februari lanseras tidningen på Madrid-mässan Sicur.
Skriv ut Skriv ut  
NYHETSSÖK
År:    

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT