100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2023-03-13
Sectech-succé i Norge – antalet besökare ökade med över 20 procent

Sectech, som avslutades torsdags, lockade 1607 personer till Nova Spektrum i Lilleström. Av dessa var 1183 besökare och övriga 424 personer representerade de 66 utställarföretagen som fanns på plats.


Stundtals packat med besökare kring montrarna under Sectech-dagarna i Lilleström.

Det var första gången som Sectech Norge hölls med bara ett års mellanrum. Då pandemin fick arrangemanget inställt 2021 gången så arrangerades det 2022. Med detta 2023 års evenemang är man inne i rätt loop igen. Nästa gång arrangemanget äger rum på Nova Spektrum är 2025.

Vid 2022 års starka Sectech-event i Norge registrerades 1.395 personer, varav 980 var besökare och övriga 415 personer representerade utställarföretagen som fanns på plats. Så detta arrangemanget påvisade ännu en gång att intresset för tekniska lösningarna för fysisk säkerhet är större än någonsin.

100 deltagare per programpunkt

Till seminarierna – som baserades på två presentationer och sex paneldiskussioner om säkerhetsteknikens möjligheter och utmaningar –anmäldes 810 deltagare. Flest registrerade deltagare hade paneldiskussionen ”Kan man lita på intelligent video” (146), följt av en föreläsning av James McHale från Memoori med rubriken ”Trends in the global market for electronic system in physical security market”(137) och paneldiskussionen ”Är ID–hantering och passerkontroll i takt med IoT-samhällets krav på datasäkerhet?” (136)

– Mot bakgrund av att vårt program är väldigt nischat är det väldigt glädjande att så många personer deltog på seminarierna. Det tyder på att det finns en stor kunskapstörst, inte minst hos slutkunderna som utgjorde en stor del av seminariedeltagarna, säger Lennart Alexandrie, publisher på AR Media International, som ansvarade för seminarieprogrammet.

20,7 procent fler besökare än 2022

När det gäller antalet utställare besökare överträffade årets Sectech sin föregångare 2022. Då kom 980 besökare. I år var det 1183 besökare – en ökning med 20,7 procent.

– Förra året sa jag att den upplagan av Sectech Norge var den bästa någonsin. Men i år överträffades den. Så är det bara, konstaterar Deniz Baykal, projektchef för Sectech.

– Det känns härligt att Sectech ständigt rör sig framåt genom att öka besökarflödet något för varje gång och att den höga kvaliteten på besökarna är bibehålls. För det är den förväntan som våra utställare har på oss och som vi ska leva upp till, säger hon avslutningsvis.

Sectech Sverige i oktober 2023

Sectech är ett event som drivs och arrangeras av AR Media International och Stockholmsmässan. Nästa gång som eventet arrangeras är den 24 – 25 oktober 2023 på Stockholmsmässan.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT