100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2021-12-06
Pandemi och snöoväder stoppade inte Sectech

Ännu ett Sectech har arrangerats, denna gång i Köpenhamn. På öppningsdagen, den 1 december, trädde skärpta pandemirestriktioner i Danmark i kraft samtidigt som ett snökaos drabbade landet, och fick många att stanna hemma.

– Med tanke på dessa faktorer är vi glada för att eventet ändå lockade närmare 500 besökare, säger Deniz Baykal på AR media International, som är projektchef för Sectech Danmark.


Totalt infann sig 649 personer under årets Sectech i Danmark, som var det 30:e eventet sedan Sectech startade 2001.

Vädret hindrade framför allt många av de långväga gästerna att infinna sig på Bella Center den 1- 2 december, medan oron för smittspridning var mer genomgripande.

– Vi fick in väldigt många anmälningar till seminarierna i slutet av november, men samtliga seminarier hade färre än hälften som faktiskt infann sig. Vanligen räknar vi med ett bortfall på uppemot 20 procent, inte mer än 50 procent som skedde denna gång, säger Lennart Alexandrie, vd för AR Media International som tillsammans med Stockholmsmässan står som arrangörer.

– Covid-oron bidrog också till att flera utställare drog sig ur de sista veckorna innan eventet öppnade. Så det var inte idealiskt på något sätt, men man får ta det som det är och vi är glada över att stämningen var god och att kvaliteten på såväl utställare som besökare var hög.

Unde de två dagarna scannades 479 besökare och därutöver registrerades 170 personer med utställarbadgar. Så totalt infann sig 649 personer under på årets Sectech i Danmark, som var det 30:e eventet sedan Sectech startade 2001. Besökarnas hemhörighet varierade, enligt flera av utställarna.

– Vi har kommit kontakt med besökare väldigt olika slag. Allt från flygplatser och kommuner till privata aktörer, kommenterade Robert Jansson, försäljningschef i Norden och Östeuropa för Stid, den franska tillverkaren av läsare för passerkontroll.

Michael Hygild, försäljningschef i Norden för larmtillverkaren Ajax Systems, var nöjd med att företaget fick fler ”nya kunder” från installatörsledet än han förväntat sig.

– Det är ju därför man är här. Men vi har också haft besöka av slutkunder, menade han.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT