100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2021-09-01
Succé igen – Skyddgolfen Detektor Open slog nytt världsrekord

Med 264 startande golfare på Vidbynäs GC:s två banor och 36 hål som sponsorbemannades av 90 personer fanns 354 personer på plats.
– Årets event ett nytt världsrekord det gäller företagsgolf för säkerhetsbranschen under en enda dag, sett till antal spelare och sponsordeltagare, säger en leende Deniz Baykal, försäljningschef på Ar Media och projektledare för Skyddgolfen Detektor Open.


Vinnaren Joakim Sällemark från Dormakaba, här flankerad flankerad av Deniz Baykal och Annika Linderoth från AR Media International respektive Stockholmsmässan.

Skyddgolfen Detektor Open – som arrangeras av facktidningen Detektor och säkerhetsmässan Skydd – blev årets första större event riktad mot Säkerhetsbranschens alla led.

– Avsaknaden av fysiska möten de senaste året blev väldigt påtaglig. För många var årets golfevent det första mötet med branschkollegor sedan Skyddgolfen Detektor Open 2020. För andra var det ännu längre tillbaka, säger Deniz Baykal.

– Så det var kanske inte så konstigt att solen lyste och atmosfären andades så mycket värme och glädje under dagen, kommenterar Deniz Baykal.

Dormakaba levererade vinnaren

Som vid tidigare års Skyddgolfen-event var tävlingsformen slaggolf – alla spelade på sitt vanliga handicap med en reduktion på 15 procent. De två bästa från respektive bana möttes sedan i ett särspel på ett korthål med omedelbar närhet till rerstaurangen uteservering där åskådarna samlades för att följa tävlingens upplösning. Joakim Sällemark från Dormakaba, som på North-banan noterades för 70 slag, vann i särspelet före Mattias Gustavsson som på South-banans noterades för 73 slag. Förstapriset var som vanligt en inskriptation i vandringspokalen och en golfresa för två.

George Bagge från EET och Robert Jacobsson från Telia intog tredje respektive fjärde plats.

Till bästa dam i slaggolftävlingen utsågs Katariina Sollander som noterades på 87 slag på South.

I bruttotävlingen om titeln Säkerhetsbranschens bästa golfare stod Slaggolfens tvåa som segrare. Då Mattias Gustavsson i ett ytterst jämnt särspel besegrade Peter Olsson från BYA som noterade 80 slag på South.

Lyckat event

Att årets Skyddgolfen Detektor Open var särskilt efterlängtat gick inte att ta miste på. Pandemin effekt på mötesbehovet är stort. Förra årets arrangerades visserligen Skyddgolfen Detektor Open också, men då begränsades antalet spelare till 200 personer. Nu gick evenemanget med full kapacitet och stämningen var hög både bland spelare och sponsorer.

– Otroligt fint arrangemang. Enormt kul att vara sponsor och får möta branschkollegor , kommenterade Serilines vd Freddie Parrman.

– Ett fantastiskt arrangemang. Ser redan fram mot att komma tillbaka nästa år, sa Thomas Lundin, nytillträdd vd för Confidence, som var en av de 264 spelarna på plats.

Många bakom framgången

Deniz Baykal är förstås nöjd över feedbacken men framhåller också kollektivet i sin summering.

– Vi är så klart väldigt glada över alla positiva kommentarer som vi som arrangörer får höra från spelare och sponsorer, det vill säga de som verkligen gör eventet till vad det är. Men vi måste också lyfta fram insatserna från Vidbynäs GC och dess restaurant som starkt bidragit till slutresultatet. Lägg därtill vädret som var med oss även detta år.

Nästa års Skyddgolfen Detektor Open arrangeras på Vidbynäs GC den 30 augusti.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT