100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2020-09-01
#Trygghetnu flyttas till våren 2021

Publikationen Securityuser.com och tankesmedjan Säkerhet för Näringsliv och Samhälle (Snos) har flyttat konferenseventet #Trygghetnu från den 23 november 2020 till den 22 april 2021.

– Vi vill optimera möjligheterna att arrangera ett tryggt och säkert event samt ges möjlighet att marknadsföra det på bästa sätt. Därför har vi valt att flytta #Trygghetnu till våren, säger Deniz Baykal på AR Media, som är projektledare för #Trygghetnu.


Så tätt som besökarna satt på #Trygghetnu 2019 lär det inte bli 2021.Men med ändrad disponering av sittplatserna kan eventet ta in lika många människor, drygt 200 personer.

I samband med att regeringen förbjöd publika sammankomster med fler än 50 personer meddelades att konferensen #Trygghetnu flyttas från den 13 maj till den 23 november 2020. För två veckor meddelade arrangörerna sponsorer och konferensdeltagare om eventet skulle flyttas till den 22 april 2021.

– Vi fattade beslutet sedan flera talare, sponsorer och även konferensdeltagare kontaktat oss med önskemål om att flytta eventet till ett säkrare datum, berättar Deniz Baykal.

När beslutet fattades hade regeringen/folkhälsomyndigheten inte ändrat på restriktionen om max 50 personer på publika sammankomster. Nu tillåts upp till 500 sittande personer, men med en rad restriktioner kring social distansering.

– Egentligen hade det inte gjort någon skillnad för vårt beslut. Det råder en oro inför hösten i Sverige och därför fanns inga förutsättningar att marknadsföra eventet effektivt. Vi vill att våra konferensdeltagare, sponsorer och inte minst talare ska känna sig trygga. Därför väljer vi att på nytt flytta eventet till den 22 april. Platsen är Clarion Stockholm Hotel, precis som tidigare, poängterar Deniz Baykal.

Enligt arrangörerna är ambitionen att hålla det nuvarande programmet intakt, men det kan bli aktuellt med förändringar beroende hur de enskilda talarnas agenda ser ut under det nu aktuella datumet.

– Vi beklagar förstås också att vi är tvungna flytta eventet ännu en gång, men osäkerheten kring den pågående smittspridningen av covid-19 i Sverige och den relativt lilla lokalen gör flytten självklar, säger Lennart Alexandrie, som är programansvarig för #Trygghetnu och till redaktör för Securityuser.com samt generalsekreterare för Snos.

– Med det nya datumet känns förutsättningarna för ännu ett lyckat #Trygghetnu-event mycket bättre och vi som arrangörer ska göra vårt yttersta för att alla förväntningar ska infrias, kommenterar han vidare, men slänger samtidigt in en brasklapp.

¬– I händelse av att smittläget fortfarande anses fortsatt allvarligt vid den aktuella tidpunkten måste vi förstås flyttaeventet igen, men vi håller tummarna för att Sverige fortsätter tillfriskna så att vi kan ses på ett riktigt spännande #Trygghetnu den 22 april 2021.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT