100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2000-12-01
Flygande distribution av Detektor International

Årets andra nummer av Detektor International, AR Medias globalt
distribuerade facktidning för säkerhetsbranschen, släpptes i November. Det skedde med en flygande start.
På Paris-mässan Expoprotection började Europa-distributionen från Ar Medias monter. Samtidigt började tidningen distribueras i Sydamerika på Sao Paulo där Ar Media också ställde ut på Exposec.
- Det gäller att ligga i. Tidningen är global och ska synas samt vara tillgänglig för rätt människor, säger Göran Karlöf, marknadschef för Ar Media.
Det andra numret av Detektor International hade ett tema där den nordiska säkerhetsindustrin presenterades. Även en rapport utdelningen av det internationella priset Detektor International Award fanns med. Liksom ett reportag om passerkontrollsystemet på Nike samt nyheter från alla världens hörn.
Detektor International är en av tre editioner av Detektor. Utöver den finns en svensk och en norsk. Total upplaga för de tre editionerna per nummer är 24 800 (12 00¨+ 8 500 + 4 300). Detektor International kan beställas på 08-556 306 80 eller via e-mail info@armedia.se. Se även www.detektor.com
Priset för sex nummer är USD59. Prenumeranter på Detektor Sweden och
Detektor Norway betalar 50% av fullpriset USD 29.
Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT