100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2017-03-06
IoT och säkerhet i fokus på Sectech i Norge den 15-16 mars

Den 15 - 16 Mars 2017 arrangeras Sectech Norge för åttonde gången. Denna gång är platsen Norges Varemesse i Lilleström, mittemellan flygplatsen Gardemoen och Oslo centralstation.

– Avgörande för att flytta evenemanget från Oslo Kongresscenter till Norges Varemesse var de logistiska och kommunikativa fördelarna som Norges Varemesse erbjuder. .Det är enkelt att ta sig Norges Varemesse med både bil och tåg. Inte minst långväga gäster som kommer med flyget, kommer att gynnas, säger Deniz Baykal på AR Media International, projektchef för Sectech..

Sectech 2017 är sig annars likt – två intensiva dagar med fokus på att visa det senaste inom säkerhetsteknik och hur den kan bidra till att skapa tjänster i brottsbekämpande syfte och i övrigt tillföra värde till företag och offentlig sektor.


Deniz Baykal på AR Media International, projektchef för Sectech..

Förutom utställningen arrangeras seminarier. Fokus under första dagen ligger på: tekniklösningar och integritetskydd och vad lagen samt den nya EU-dataskyddsförordningen – som ersätter personupplysningslagen, PuL,och ska implementeras i såväl Sverige som Norge – kräver. Seminariet hålls av Datatilsynet, motsvarigheten till Datainspektionen i Sverige.

Internet of Things (IoT) och och säkerhet är temat för andra dagen.. Vilken påverkan har Iot på säkerhetsmarknaden?

Arrangören, AR Media International, rapporterar att intresset för att ställa ut har varit mycket stor.

– Med närmare 50 företag på plats är utställningen helt fullbokad. Vi har fått bygga ut utställningen föt att få in alla, säger Deniz Baykal.

Säkerhet mässan Sectech Norge har regelbundet hållits varje år sedan 2002. I år anordnas evenemanget för första gången i Lilleström.

Tidigare har showen hållits vid Oslo Congress Centre och dessförinnan på Radisson Scandinavia Hotel och Radisson Plaza Hotel.

– Jag tror flytten till Norges Varemesse kommer betyda att fler långväga besökare kommer till Sectech, både från Norge, men också från Sverige., säger Deniz Baykal som dock påpekar att det beprövade konceptet med små montrar består.

– Även om lokalerna möjliggör ett större arrangemang fortsätter vi arbeta med samma kompakta format, där montrarna mäter från 6 till 12 kvadratmeter. Det är ju detta som det framgångsrika Sectech-konceptet bygger på. Så det slår vi vakt om., säger hon avslutningsvis.

Skriv ut Skriv ut  
NYHETSSÖK
År:    

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT