100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2016-11-21
Tangerat rekord för Sectech i Danmark

I förra veckan arrangerades Sectech i Köpenhamn. Med en fullbokad utställning blev det kompakta arrangemanget ännu en fullträff. Besökarrekordet från 2014 tangerades och även mini-konferenserna var mycket välbesökta.


Deniz Baykal – försäljningschef på AR media International och projektchef för Sectech är mycket nöjd med feedbacken från utställare och besökare.

Lika många besökare som förra gången, nöjda utställare och två fullbokade konferenser blev resultatet av den åttonde Sectech utställning på dansk mark. Arrangören AR Media International hade målsättningen för Sectech i Danmark 2016 att locka minst 900 fackbesökare. Nu blev det 1032 besökare, exakt samma resultat som 2014. .

– Det verkar som denna kompakta mässa har hittat en hög stabil nivå, säger Jonny Sjöberg, AR Media Internationals filialchef i Danmark.

Även Deniz Baykal, projektchef för Sectech, var nöjd med hur arrangemanget i den danska huvudstaden utföll.

– Det har varit en bra stämning i utställningslokaler, och vi har fått en mycket positiv feedback. De två mini-konferenserna var mycket välbesökta. På öppningsdagen var det Trygghetskamerans dag som hölls för tredje året i rad i Köpenhamn. Bland talarna fanns bland andra Martin Gren, en av Axis grundare. Dag två var ämnet Internet och Things och säkerheten, och bland talarrna märktes Euralarms generaldirektör Glen Dale samt James McHale från marknadsanalytikerföretaget Memoori.

På mässans traditionella säkerhetsbankett presenterades årets säkerhetschef och årets säkerhetsföretag i Danmark. Dessutom delades produktpriser ut till tillverkare från hela världen då prisceremonin för årets Detektor International Awards hölls.

Nu dröjder till 2018 innan Sectech är tillbaka i Danmark. Under 2017 arrangeras evenemanget i Oslo och Stockholm. Men Danmark blir inte utan  säkerhetsmässa ändå.  

– Sectech är en mycket teknikorienterad säkerhetsmässa. Nästa år arrangeras Security User Expo den 27-28 september 2017 på Bella Center i Köpenhamn. Det är ett lite bredare event som riktar sig mer till olika typer av slutanvändare i privata företag och offentliga institutioner. Här är montrarna lite större och ett av arrangemangets teman kommer att handla om terrorismbekämpning, säger Jonny Sjöberg.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT