100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2016-11-01
Skydd lockade 10 576 besökare och 4200 seminarie-åhörare

Nordens största säkerhetsmässa – Skydd 2016 – arrangerades 25-27 oktober på Stockholmsmässan och befäste ytterligare sin branschledande position.  235 utställare samlades under tre dagar för att visa upp nyheter, träffa nya och befintliga kunder och nätverka. Totalt besöktes mässan av 10 576 personer.


Skydd 2016 räknade in 10 576 personer och 235 utställare. Dessutom samlade seminarierna en rekordpublik – hela 4 200 åhörare under de tre mässdagarna.

SKYDD erbjöd dessutom ett 70-tal seminarier av högsta klass från 5 olika öppna scener på mässgolvet. Totalt hade seminarierna drygt 4 200 åhörare, vilket gör SKYDD unik i världen. Ingen annan säkerhetsmässa erbjuder ett liknande program för kompetensutveckling, som dessutom är helt gratis för besökarna.

- Vi är väldigt stolta över seminarieprogrammet och över att så många åhörare tog del av innehållet. En stor del av detta ska förstås tillskrivas våra partners, SäkerhetsBranschen och BYA, SWESEC, Stöldskyddsföreningen, SKL och Brandskyddsföreningen, som har jobbat hårt för att fylla scenerna med aktuella ämnen och spännande talare, säger Magnus Eriksson, Stockholmsmässans projektchef för SKYDD.

Även ur ett internationellt perspektiv står sig SKYDD väl i konkurrensen, det anser Lennart Alexandrie, publisher på AR Media International och chefredaktör på facktidningarna Securityuser.com och Detektor.

– De flesta stora internationella säkerhetsmässors seminarieprogram är väldigt leverantörsstyrda, där innehållet ofta handlar om spännande tekniklösningar och dess möjligheter, samtidigt som de underprioriterar att belysa de hotbilder och de behov, som utgör själva grunden för de åtgärder som säkerhetsbeställaren ska fatta beslut om. Det är för mycket inifrån-och-ut istället för utifrån-och-in. Här har Skydd lyckats bättre än de flesta, säger Lennart.

Nästa SKYDD-mässa arrangeras 23-25 oktober 2018.

Se och hör branschföreträdare kommentera årets  Skydd-mässa på WEBB TV

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT