100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2016-08-31
Solig succé för Skyddgolfen Detektor Open 2016

I stenhård konkurrens avgjordes världens största golftävling för säkerhetsproffs på Vidbynäs GC igår. Vid dagens slut stod Björn Antonsson från Infralogic som segrare av Skyddgolfen Detektor Open 2016.

– Jag startade skakigt med en dubbelbogey på första hålet och en bogey på andra, men jag lyckades vända på steken, berättade den glade vinnaren.

Med rekordmånga anmälda spelare (276) och sponsortält (28) var det bara vädret som var en osäkerhetsfaktor inför tävlingen. Men även den biten trillade på plats. Det blev sol hela dagen och succé.


Facktidningen Detektor och säkerhetsmässan Skydd står bakom Skyddgolfen Detektor Open som i år vanns av Björn Antonsson från Infralogic. Lennart Alexandrie (AR Media/Detektor), Magnus Eriksson (Stockholmsmässan/Skydd) och eventets projektledare Deniz Baykal (AR Media/Detektor) ses här posera med vinnaren och förstapriset.

Skyddgolfen Detektor Open är världens största golftävling för säkerhetsproffs och Sveriges största endagsevent inom företagsgolf.

– Med sponsorer, spelare och arrangörer samlades över 300 personer. En perfekt dag för nätverkande och härligt golfspel, konstaterade Lennart Alexandrie,  vd för AR Media International, som tillsammans med Stockholmsmässan är arrangör av Skyddgolfen Detektor Open.

Redan dagen innan, i måndags, började evenemanget för många spelare och sponsorer. Hela 86 övernattningar registrerades på Vidbynäs Gård intill golfbanorna. De flesta kom för att spela in sig inför tävlingen och möttes av en hel del regn. Men när det på tisdagen var dags för SkyddGolfen Detektor Open sken solen.

– Dagen har varit helt magisk. Vi har haft tur med vädret, det har varit fler spelare än någonsin och dessutom rekordmånga sponsortält, sa Deniz Baykal, försäljningschef på AR Media och projektansvarig för SkyddGolfen Detektor Open.

Hälften av deltagarna spelade på South Course och den andra hälften spelade på North Course. Slaggolf var som vanligt huvudtävlingens spelform och de två bästa från de båda banorna möttes sedan i ett avgörande särspel inför hundratals åskådare på ett korthål (ca 50 meter) vid klubbhuset. Björn Antonsson slog ett behärskat utslag och satte sedan putten från cirka fem meter. Ingen av de tre andra spelarna kunde svara på det. Jörgen Karlsson slutade tvåa, Ola Lindberg trea och Peter Westerberg fyra.

– Jag slog ganska säkert till höger och sedan en bra putt, konstaterade Björn Antonsson som dessförinnan gått runt South Course på imponerande 73 slag.?

Förstapriset var, förutom den stora vandringspokalen, en golfresa för två till Portugal.?Björn Antonsson var även i särspelsfinal mot Pehr Magnebrant i tävlingen där säkerhetsbranschens bäste golfare korades baserat på bästa resultat brutto. Där segrade dock Pehr Magnebrant, som för övrigt var tävlingsfältets ende spelare med plushandicap.

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT