100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2016-06-13
Skyddgolfen Detektor Open mot nya rekord
Den 30 augusti arrangeras SkyddGolfen Detektor Open på Vidbynäs Golf GC och redan nu har närmare 230 säkerhetsproffs registrerats för spel på de båda banorna North och South.– Det ser bra ut. Kanske kan vi tangera eller överträffa det gamla rekordet på 250 spelare, säger projektchefen Deniz Baykal på AR Media International, vars tidning Detektors arrangerar golfturneringen tillsammans med Skyddmässan.
Redan nu är 27 sponsortält bokade på Skyddgolfen Detektor Open. Rekordet på 28 sponsortält är därmed i fara.
Skyddgolfen Detektor Open är Sveriges största endagstävling inom företagsgolf. Det är också världens största golftävling för säkerhetsfolk.– I Sverige är golf en folksport och i säkerhetsbranschen finns det många golfspelare, det är två anledningar till att Skyddgolfen Detektor Open blivit en så pass stor tävling som den blivit, säger Lennart Alexandrie, vd för AR Media International.– Bra banor, en hel del marknadsföring och inte minst den passion spelarna, sponsorerna och vi som arrangörer känner inför evenemanget är andra komponenter till tävlingens framgång genom åren.Att intresset för Skyddgolfen Detektor Open redan nu är så stort kan kanske ha att göra med att Nordea Masters nyligen arrangerades i Sverige och att det talades och skrev mycket om golf under de aktuella tävlingsdagarna.– Ja, kanske är det så. Vi fick ju flera anmälningar under Nordea Masters-dagarna. Så visst kan det finnas ett samband, kommenterar Deniz Baykal.När golftävlingens rekord på 250 spelare slogs var antalet anmälda spelare 275. Det kan bli svår slaget i år. När det gäller antalet sponsortält är det större chans. I år är 27 sponsortält klara, rekordet är 28.– Vi har plats för fler. Det stora startfältet innebär en del väntan för vid tee för spelande säkerhetsproffsen. Därför är sponsorerna så viktiga för evenemanget.– Att då få träffa olika typer av leverantörer, få lite dryck med tilltugg i sponsortälten, uppskattas mycket. Och för sponsorerna värdesätts naturligtvis tiden de får med de spelande, säger Deniz Baykal.En faktor som också bör vägas in när man försöker förklara varför golftävlingen blivit så stor är golfanläggningen i sig. Förutom banorna med greener i absolut världsklass erbjuds boende i Vidbynäs slott eller någon av de fristående husen kring klubbhuset.– Vi har tävlande från hela landet och därför bakar vill alltid upp rum för ett 70-tal spelande eller sponsorer. De brukar alla gå åt då folk vill spela in sig dagen före och hinna med lite nätverkande på kvällen innan tävlingen. På så sätt är evenemanget egentligen mer än ett endagsarrangemang, säger Lennart Alexandrie avslutningsvis.

Fotnot: För den som vill veta mer om vad Skyddgolfen Detektor Open och hur den upplevs,
logga in på:
https://www.detektor.com/scandinavia/sv/SkyddGolfen.asp 
eller se videoklippet från 2015 års evenemang:
https://www.securityworldmarket.com/se/Nyheter/Foretagsnyheter/nu-finns-skyddgolfen-pa-webb-tv#.V14G7Y5uJaUFölj oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT