100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2000-11-22
Halva priset på Security Sales

Security Sales börjar säljas i Sverige
Detektor-prenumeranter
betalar halva priset.

Det är sällan som amerikanska tidskrifter och publikationer är billigare när de säljs i Sverige. Nu börjar USAs ledande facktidning för säkerhetsindustrin, Security Sales, att säljas i Sverige. Ar Media, utgivare av Detektor, är distributör.

Genom avtalet, som tecknats mellan Ar media och amerikanska förlaget Bobit, betalar Detektors prenumeranter endast 44 dollar, vilket är drygt femtio procent rabatt i jämförelse vad övriga prenumranter betalar i USA och på andra håll.


Lennart Alexandrie, VD för Ar Media har svårt att dölja sin förtjusning.
- Security Sales hör till de mest ansedda säkerhetstidningarna i världen. Det är en kvalitetstidning som passar bra in i vår produktmix, säger han.
- Vi har förhandlat fram detta förmånliga pris för att vi vill att våra läsare även ska ta del av denna utomordentliga publikation utan att det ska behöva kosta skjortan, berättar han.
Ordinarie pris för ett års prenumeration är 89 US-dollar, Detektors prenumeranter kommer att erbjudas samma abonnemang för 44 dollar.
- En anledning till att även prenumerera på Security Sales är att den amerikanska marknaden ligger väldigt långt framme vad gäller tjänsteförsäljning och att man därigenom kan få både affärsideer och en uppfattning var marknaden i övriga världen är på väg.
- Security Sales är helt enkelt ett affärsmagasin för säkerhetsbranschens alla tänkbara produkt- och tjänsteleverantörer, lite grann som Detektor, men med mer betoning på business trender och med USA som geografisk referens, berättar Lennart Alexandrie.

Avtalet med Bobit är det första steget för Ar Media att etablera internationella agenturer på tidningar i Sverige.
- Vi kommer att vara väldigt strikta i vår selektering, men visst finns det behov på marknaden som vi kan fylla genom att erbjuda de allra bästa publikationerna till våra läsare. Därför kommer vi säkert lansera flera tidningar på förmånliga villkor, menar Lennart Alexandrie.

Avtalet avser inte bara Sverige, Ar Media ska sälja Security Sales över hela Europa.
- Men främst fokusering blir det i de nordiska länderna och till viss del i Storbritannien, de regioner där Ar Media finns representerade på plats.
- Det är inte bara vår lokala närvaro som styr. Tidningen är trots allt på engelska och att hitta en bredare marknad i Sydeuropa får betraktas som mycket svårt. Men i Norden och UK tror vi att Security Sales har en stark framtid.

Fr o m den första december gäller avtalet. För de som inte är Detektor-Prenumeranter gäller ordniarie pris 89 US-dollar för ett år dvs tio nummer.


Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT