100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2016-06-07
Välbesökt säkerhetspaviljong på Nordea Masters
Närmare 250 personer lockades till Säkerhetstältet, när Nordea Masters var tillbaka vid Bro Hof Slott den 2-5 juni. Golftävlingen, som ingår i Europa-touren, lockade en hängiven publik som fick se den unge engelsmannen Fitzpatrick vinna tävlingen.– Men störst vinnare var nog publiken. Framför allt de som kom till vår paviljong. Fantastiskt väder, fin golf och härlig stämning på vår läktarsektion vid hål 18., säger Deniz Baykal, försäljningschef på AR Media International, en av sponsorerna av Säkerhetstältet.


Säkerhetstältets läktarektion på Nordea Masters var välbesökt, särskilt under de två sista dagarna.
Addsecure,, Rapid Säkerhet och AR Media International bjöd gemensamt in till Säkerhetstältet under de fyra dagar som Nordea Masters pågick vid Bro Hof Slott. – Själv tycker jag om den här typen av arrangemang där branschfolk träffas, umgås, nätverka och trivas tillsammans. Och vädret har verkligen varit med oss de här dagarna, kommenterar Peter Sääv, Sverigechef för Addsecure.

Allra mest folk var det på det under lördagen och söndagens finalrunda.Initiativet till Säkerhetstältet kom från Rapid Säkerhet redan 2013, då Nordea Masters också arrangerades på Bro Hof. Då liksom nu hade Rapid uppdraget att svara för bevakningen av Nordea Masters.– Det finns många golfintresserade i säkerhetsbranschen och vi känner många av dem väl sedan många år eftersom vi också är arrangör av Rapid Open, Sveriges äldsta golftävling för säkerhetsfolk. Därför var det naturligt för oss att ta initiativ till Säkerhetstältet, säger Ola Lindberg, försäljningschef på Rapid Säkerhet.– Och båda gångerna vi kört arrangemanget tillsammans med Addsecure och AR Media har det blivit väldigt lyckat, konstaterar han vidare.Deniz Baykal på AR Media bekräftar Ola Lindberg analys kring branschens golfintresse.– Absolut. Under Nordea Master-dagarna fick vi in flera anmälningar till Skyddgolfen Detektor Open, Sveriges största endagsföretagsgolf. Redan nu har vi 225 anmälda spelare och det är inte förrän den 30 augusti som tävlingen äger rum på Vidbynäs Golfklubb. Golf är en het sport i säkerhetsbranschen, säger hon avslutningsvis.Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT