100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2016-06-02
Nordea Masters igång med säkerhetstält på plats
Nordea Masters är från och med idag tillbaka på Bro Hof Slott. Sist det begav sig var 2013. Då, som nu, fanns paviljongen Säkerhetstältet – sponsrat av AR Media International, Rapid Säkerhet och Addsecure – på plats vid hål 18.

– Det här är verkligen kanonevenemang och det ska bli kul att träffa golfintresserat säkerhetsfolk under de fyra Nordea Masters-dagarna, säger Peter Sääv, Sverigechef på Addsecure.

Efter avslutad pro am-runda, från vänster Nordea Master-deltagaren Fabrizio Zanotti rankad 39 i tävlingen och lagkamraterna Mats B. Adman, Peter Sääv, Lennart Alexandrie och Esteban Isasi, Zanottis caddy.
För sponsorerna startade Nordea Masters redan igår då sponsorer och proffs mixades och spelade en lagtävling. Självklart bildade de tre företagen bakom säkerhetstältet ett lag tillsammans med en av de Nordea Masters-deltagande proffsen. Förutom Peter Sääv utgjordes laget av Rapid Säkerhets vd Mats B. Adman och AR Medias vd Lennart Alexandrie. Den fjärde medlemmen i laget var Fabrizio Zanotti från Paraguay, rankad 39:a i huvudtävlingen.– Vi hade det lite tungt idag, trots att Fabrizio spelade jämnt under hel tävlingen. Det är en krävande bana med mycket snabba greener som är i ett fantastiskt skick, sammanfattade Säkerhetstältets initiativtagare Mats B. Adman.Nordea Master ingår i Europatouren och arrangeras den 2 - 5 juni på Bro Hof Slott.Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT