100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2016-05-23
Sectech Norge flyttar till Lilleström
Den 15 – 16 mars 2017 arrangeras Sectech på Norges Varemesse i Lilleström.– Genom flytten blir Sectech mer tillgängligt. Närheten till Gardemoen, parkeringsmöjligheterna och de ändamålsenliga lokalerna är alla förbättringar i jämförelse med de föregående Sectech-evenemangen, säger Deniz Baykal, projektchef for Sectech.

AR Media International och Stockholmsmässan har arrangerat Sectech sedan 2001 i Oslo, Stockholm och Köpenhamn. Genom åren har evenemanget blivit en solklar mötesplats för alla som arbetar med fysisk säkerhet i Norge, framför allt för leverantörer och användare av elektroniska säkerhetssystem.Utställningen och seminarierna lockar till sig fackfolk från säkerhetsmarknadens alla led; från producenter, distributörer, integratörer och installatörer till konsulter och slutkunder.– Alla vi talat med är positiva till att vi nu flyttar till större och bättre lokaler. Här kan vi ju också expandera evenemanget, men vår avsikt är att behålla det kompakta formatet och växa försiktigt. Fler än 50 montrar ska vi inte ha, säger Deniz Baykal.Sectech var från början väldigt riktat mot de olika leverantörsleden i säkerhetsbranschen, men har på senare år attraherat allt fler besökare från slutkundsledet.– De siste åren har det också varit en markant ökning av besökare från offentlig sektor, eftersom hotbilderna mot offentliga platser och verksamheter har blivit fler, säger Lennart Alexandrie, VD för AR Media International som tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar Sectech. Sectech Norge 2017 kommer, liksom tidigare år, visa på hur säkerhetstekniken kan användas för att bekämpa brott och bränder, men också peka på teknik- och marknadstrender. Här inbegrips exempelvis seminarier om Internet-of-Things och dess påverkan på säkerhetsbranschen.Sectech arrangeras vartannat år i samtliga skandinaviska huvudstäder. Och konceptet är identiskt – en kompakt utställning, seminarer och därutöver en bankett med underhållning.2017 års upplaga av i Oslo den 15-16 mars är det 24:e Sectech-arrangemanget sedan starten 2001.?? Utställningen har alltid varit präglad av sitt kompakta format som syftar att skapa närhet mellan utställare och besökare och stimulera till kontakt och kommunikation. I början förlades evenemanget till Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo, men bytte snabbt till Radisson Blu Scandinavia Hotel där fler utställare fick plats.  2013 flyttade Sectech till Oslo Kongresscenter och nu bär det iväg till Lilleström. – Även om vi har utökat utställningsytan något så är det en kontrollerad expansion. Sectech ska även fortsättningsvis vara ett kompakt event, Vi vill fortsätta att vara kompakta och utställningen ska växa i takt med besökartillströmningen, säger Deniz som medger att hon tror att flytten också ska locka fler besökare än föregående Sectech.– Ja, jag hoppas på lite drygt 1000 besökare på de två dagarna. Men vårt fokus är fortfarande att de som kommer håller hög kvalitet, kommenterar Deniz avslutningsvis.
Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT