100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2016-04-18
Detektor Football Cup den 1 juni – snart fullbokat
Den 1 juni arrangeras Detektor Football Cup på Enskede IP. Nytt för i år är att turneringen är tillbaka till sitt ursprung, nämligen med 5-mannalag istället för 7-mannalag.Hittills är 13 lag anmälda av totalt max 16 lag.

Årets upplaga av Detektor Football Cup har hittills samlat 13 lag och arrangörerna räknar med 16 lag totalt.
Det var med 5-mannalag som turneringen började for sex år sedan i samband med IFSEC i Birmingham. Då var det tillverkare av säkerhetsprodukter från hela världen som spelade mot varandra. Evenemanget blev en riktig succé.– När IFSEC flyttade till London bestämde vi oss för att flytta turneringen till Sverige och utöka lagen från fem till sju spelare, eftersom planerna på Enskede IP inte lämpade sig för 5-mannafotboll då. Nu finns dock nya konstgräsplaner där som är idealiska för 5-mannafotboll, säger Lennart Alexandrie, vd för AR Media International.Socialt event


En fördel med 5-mannafotboll är att allt fler företag kan delta. Det kan vara svårt att få ihop ett 7-mannalag, helst med två avbytare, menar Deniz Baykal, som är projektledare för Detektor Football Cup.– Detektor Football Cup är ett socialt evenemang, mer än något annat. Vem som vinner turneringen är inte det allra viktigaste utan att de som vill kan delta och ha en trevlig dag och träffa branschkolleger under avslappnade former, säger hon.– Här möts ju alla kategorier, från väktare och installatörer till administratörer och folk i bolagens ledningar. Dessutom får vi allt fler deltagare som är kvinnor, vilket vi är glada för, säger Deniz.Handikappsystem


Just för den sociala aspekten är 5-mannafotboll en bättre form än 7-mannafotb attrahera fler kvinnor och även säkerhetsmänniskor som passerat 50 år.– Med 5-mannafotboll blir matcherna jämnare, då det är svårare att göra mål på femmannalag med mindre mål. Och med vårt handikappsystem gynnas lag som ser mångfald i såväl åldrar och som kön, vilket är bra för eventet som helhet, säger Deniz Baykal.Lagen i Detektor Football Cup 2016


Årets upplaga av Detektor Football Cup har hittills samlat 13 lag.Securitas har två lag, liksom Rapid Säkerhet och Stanley Security. Övriga lag som deltar är Nokas, SSF Stöldskyddsförening, Teletec Connect, G4S, Skydd (Stockholmsmässan), AR Media International och Add Secure (som också är sponsor för evenemanget).Liksom tidigare år är det den AR Media-utgivna facktidningen Detektor som arrangerar fotbollsturneringen i samarbete med Enskede IK.Fotnot:  För den som vill anmäla ett lag till årets event – skicka mejl till deniz.baykal@armedia.se så snart som möjligt. Arrangören tillämpar först till kvarn på kvarvarande platser.
Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT