100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2014-05-06
Enad säkerhetsbransch kritiserar Datainspektionen i SvD-debatt
Jernhusens vd, Leif Svensson, anklagade Datainspektionen för att värna brottslingens integritet framför brottsoffrets i en debattartikel (29/4). DIs generaldirektör, Kristina Svahn Starrsjö, svarade i ett genmäle att Svensson har en övertro på kameror.
Nu får hon svar. "Datainspektionen bidrar till myndighetsförakt", skriver ledande företrädare för Säkerhetsbranschen, SNOS och SecurityUser.com i ett gemensamt uttalande i samma debattforum.

Fyra debattörer står enade i sin kritik av DI:s generaldirektör. Lennart Alexandrie publisher av SecurityWorldHotel.com, SecurityUser.com och Detektor, Björn Eriksson. Ordförande för Säkerhetsbranschen. Åke Andersson. Ordförande för SNOS samt välkände säkerhetskonsulten Dick Malmlund som är ledamot i Säkerhetsbranschen och en driven SNOS-medlem. Läs här: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/kameror-oroar-di-mer-an-kriminaliteten_3528454.svd

Svd-debatten om säkerhetskamerorna, tog fart i samband med Trygghetskamerans dag den 29 april efter Leif Svenssons artikel om Datainspektionens regelmässiga överklagande av  tillståndsansökningar som beviljats av olika länstyrelser. Datainspektionens generaldirektör följde upp artikeln genom att ifrågasätta kamerornas brottsförebyggande effekt och anklaga Svensson för att ha "övertro till övervakningskameror", vilket fick Björn Eriksson och Åke Andersson, ordförande för Säkerhetsbranschen respektive Säkerhet för Näringsliv och Samhälle (SNOS) att tillsammans med SecurityUsers publisher Lennart Alexandrie och säkerhetsexperten Dick Malmlund att bemöta kritiken. 

Läs hela debattartikeln här:
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/kameror-oroar-di-mer-an-kriminaliteten_3528454.svd

 


Skriv ut Skriv ut  
NYHETSSÖK
År:    

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT