100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2011-10-21
Sectech blev en succé
2 310 besökare kom till Sectech som arrangerades på Rica Talk Hotel i Stockholm i tisdags och onsdags.
- Vi är väldigt nöjda. Många utställare och besökare tyckte att det var den bästa Sectech-mässan hittills, säger Deniz Baykal, projektledare och försäljningschef på AR Media, som arrangerar Sectech-evenemangen tillsammans med Stockholmsmässan.

Sectech firade tioårsjubileum på Rica Talk Hotel i Stockholm i tisdags och onsdags. Under den första dagen var det väldigt många besökare och det totala besöksantalet slutade på  2 310 personer.

Larmkommunikation och videoanalys
Under utställningen visades allt från enklare inbrottslarm till komplexa passerkontrollsystem och avancerade säkerhetskameror med inbyggd videoanalys. Parallellt med utställningen arrangerades även ett femtontal seminarier där modern larmkommunikation och intelligent videoanalys var huvudteman. Bland annat diskuterades problemen som uppstår när det analoga telenätet fasas ut. När det gällde videoanalys handlade diskussionerna ofta om vad som går att göra med hjälp av videoanalys och om den ska göras centralt eller ”at the edge”, det vill säga i kameran.

Två konferenser
Många besökare tog även tillfället i akt att vara med på SecurityUser Transport & Security Conference som pågick under tisdagen. Evenemanget bestod av två fristående konferenser – en halvdag om säkra logistiktransporter på förmiddagen, och en halvdag om säker persontransport på eftermiddagen.
– Kvaliteten på de två konferenserna var mycket hög och de fyllde helt klart ett behov, säger Henrik Paulsson, projektledare för SecurityUser Transport & Security Conference.

Film och bilder från Säkerhetsbanketten
Under tisdagskvällens Säkerhetsbankett delades Detektor International Award ut och Morpho, Alarmtech och Sony vann förstapriserna. Här kan du läsa mer om Detektor International Awards och under ”Säkerhets-TV” längre ner på sajten finns filmen där vinnarna presenteras. Folkpartisten Johan Pehrson tilldelades utmärkelsen Årets Trygghetsambassadör,
Andreas Johansson Österberg vann utmärkelsen Årets Säkerhetsentreprenör och Hans Wermdalen höll ett uppskattat tacktal efter att ha fått Detektors Lifetime Achievement Award. Babben Larsson avslutade kvällen och Deniz Baykal menar att banketten blev väldigt lyckad.
– Det var väldigt många som kom fram dagen efter och tackade för banketten. Det är förstås roligt, säger hon.
Ett bildspel med massor av bilder från både mässan och Säkerhetsbanketten går att se här.
Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT